Stiri despre partidul social-democrat

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ministrul
Finanţelor explică de ce nu prezintă proiectul de buget pe 2021: „Pentru că este ilegal”. Mesajul ironic la adresa PSD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ministrul Finanţelor explică de ce nu prezintă proiectul de buget pe 2021: „Pentru că este ilegal”. Mesajul ironic la adresa PSD

  Ministrul Finanţelor Florin Cîţu le-a răspuns ironic social-democraţilor la întrebarea de ce nu prezintă proiectul de buget, afirmând că i s-a făcut milă după ce a văzut „atât de mult zbucium în tabăra socialistă”. El invocă o prevedere introdusă chiar de social-democraţi, potrivit căreia în anii în care au loc alegeri parlamentare în ultimele trei luni ale anului, proiectul de buget trebuie depus după învestirea noului Guvern.

 • Noul cancelar austriac, social-democratul Christian Kern, a depus jurământul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul cancelar austriac, social-democratul Christian Kern, a depus jurământul

  Noul cancelar austriac Christian Kern, a fost învestit în funcţie marţi şi a preluat conducerea unei coaliţii guvernamentale care şi-a pierdut popularitatea după nouă ani la putere şi care s-a dovedit incapabilă să oprească ascensiunea extremei-drepte, considerată favorită la alegerile prezidenţiale de duminică, relatează AFP.

 • Cancelarul austriac Werner Faymann a demisionat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cancelarul austriac Werner Faymann a demisionat

  Werner Faymann a anunţat luni că demisionează din funcţia de cancelar al Austriei şi din cea de lider al Partidului Social-Democrat (SPOe), decizia sa fiind motivată de lipsa de sprijin în interiorul formaţiunii sale politice, relatează agenţiile internaţionale de presă.

 • Cine este noul preşedinte al Portugaliei. De la comentator politic vedetă la prima funcţie în stat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine este noul preşedinte al Portugaliei. De la comentator politic vedetă la prima funcţie în stat

  Cine este noul preşedinte al Portugaliei. Profesorul de drept şi comentatorul politic Marcelo Rebelo de Sousa (67 de ani) a fost ales duminică din primul tur preşedinte al Portugaliei. Conservatorul format de fostul regim dictatorial a obţinut 52% din voturi, fiind urmat la distanţă destul de mare de independentul de stânga Antonio Sampaio da Novoa, care a obţinut aproape 23% din voturi.

Modifică Setările