Stiri despre octavian hoandra

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Realitatea TV - desfăşurător de emisiune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Realitatea TV - desfăşurător de emisiune

  Cozmin Guşă în cămaşă albă. Cu mânecile suflecate, în mare formă, zâmbăreţ nevoie mare, vizibil mulţumit de sine. De parcă ar fi ori naş mare ori tată de mireasă încântat că darul a fost gras şi investiţia cu căsătoria s-a dovedit una profitabilă. Trece de la un invitat la altul. „Hai, vă rog, mai luaţi o chifteluţă! Când vreau eu, vă dau şi microfonul!“

 • O blasfemie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O blasfemie

  Continuă condamnabila operaţiune de înălbire a fostului ultim mare şef şi criminal al Securităţii comuniste, Iulian Vlad. Despre care trebuie să ni se inducă ideea că ar fi  fost un mare patriot, un imens tactician şi o super-inteligenţă.

 • Realitatea TV, amendată de CNA din cauza unor emisiuni cu Mălin Bot şi Octavian Hoandră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Realitatea TV, amendată de CNA din cauza unor emisiuni cu Mălin Bot şi Octavian Hoandră

  Postul de ştiri Realitatea TV a fost amendat de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru mai multe ediţii ale emisiunilor „Newsroom“ şi „Breaking News“ de anul trecut, în care nu s-au respectat mai multe prevederi ale legislaţiei audiovizualului, printre care informarea obiectivă, dreptul la propria imagine şi folosira limbajului injurios.

 • Mitocănie în direct la Realitatea tv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mitocănie în direct la Realitatea tv

  Vineri seara, am alergat în graba mare, după încheierea unui spectacol de musical al Teatrului Naţional Radu Stanca din Sibiu, spre hotel. Nu voiam cu nici un preţ să pierd interviul pe care ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale, dl. Ionuţ Vulpescu, urma să i-l acorde live realizatorului Octavian Hoandră de la Realitatea tv.

 • Despre prostie. Informaţii din teren
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre prostie. Informaţii din teren

  1. Cutare deputat (PSD) e revoltat, după discursul din Parlament al preşedintelui Iohannis: „Nu se face, cînd vii la mine în casă, să te apuci să-mi dai lecţii!” Carevasăzică dl deputat crede că Parlamentul României e „la el acasă”. Cultura lui politică nu include informaţia elementară că locul de muncă unde l-a trimis electoratul aparţine electoratului şi nu lui, care a ajuns acolo ca simplu reprezentant.

 • Dependinţele ca salon politic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dependinţele ca salon politic

  Nu ştiu dacă domnul Traian Băsescu are, la ora actuală, un sfătuitor cinstit şi inteligent. Pe de altă parte, nu ştiu dacă, avîndu-l, l-ar asculta. Dar sfătuitorul cu pricina ar trebui să-i spună apăsat că i-ar prinde bine să facă, măcar pentru şase luni, sau un an, un pas înapoi. Să se abţină. Să accepte o ieşire din scenă elegantă.

Modifică Setările