Stiri despre millennium bank

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • OTP Bank anunţă astăzi preluarea Millennium Bank
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  OTP Bank anunţă astăzi preluarea Millennium Bank

  Grupul ungar OTP organizează astăzi, la ora 18.30, o conferinţă de presă la Bucureşti, eveniment în cadrul căruia urmează să anunţe achiziţia Millennium Bank, subsidiara de pe piaţa românească a celui mai important grup bancar din Portugalia.

 • OTP Bank este pe ultima sută de metri în preluarea Millennium Bank
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  OTP Bank este pe ultima sută de metri în preluarea Millennium Bank

  OTP Bank, filiala locală a celui mai mare grup financiar ungar, este la un pas să finalizeze negocierile cu portughezii de la Millennium pentru preluarea băncii din România, ceea ce i-ar permite să câştige patru poziţii în topul local şi să ajungă la o cotă de piaţă de 2%.

 • ANALIZĂ Start la vânzarea de bănci. Un sfert dintre băncile aflate în România au fost scoase la mezat. Unele şi-au găsit deja cumpărător
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ANALIZĂ Start la vânzarea de bănci. Un sfert dintre băncile aflate în România au fost scoase la mezat. Unele şi-au găsit deja cumpărător

  Ultimii ani au fost tot mai grei pentru sectorul bancar românesc, iar 2014 nu se deosebeşte cu nimic din această perspectivă. Deşi creşterea economică a fost reluată, iar România este printre performerele Uniunii Europene, rata creditelor neperformante a crescut puternic în ultimii ani, ajungând până la un record negativ de 21,7% în octombrie 2013 şi va mai creşte din cauza controalelor demarate de către Banca Naţională a României (BNR).

 • Ce bănci oferă cele mai mari dobânzi la depozite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce bănci oferă cele mai mari dobânzi la depozite

  Millennium Bank şi MKB Romexterra Bank plătesc cele mai mari dobânzi pentru economiile în lei pe trei luni, iar Bank of Cyprus pune preţ pe atragerea de resurse în euro. În urmă cu un an, cele mai multe bănci răsplăteau economiile românilor cu bonificaţii de peste 10% la lei, respectiv 5% la euro. Acum, o astfel de ofertă este doar o amintire. 

 • Millennium Bank a lansat un nou credit ipotecar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Millennium Bank a lansat un nou credit ipotecar

  Millennium Bank a lansat un nou credit ipotecar  cu o dobânda de 5,95% peste nivelul EURIBOR la trei luni pentru euro, respectiv ROBOR la trei luni pentru lei, comisionul de administrare fiind de 0%, au anunţat, astăzi, reprezentanţii băncii.

Modifică Setările