Stiri despre mihai-razvan ungureanu

  40 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Lui Victor Ponta ar trebui să îi fie ruşine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lui Victor Ponta ar trebui să îi fie ruşine

  Lui Victor Ponta ar trebui să îi fie ruşine de sine şi de declaraţiile pe care a ajuns să le facă. Într-o ţară ca România, care a suferit enorm timp de 60 de ani de pe urma experimentelor comuniste şi naziste, un prim-ministru responsabil ar trebui să îşi aleagă cu grijă cuvintele în semn de respect faţă de victime şi de familiile lor.

 • Preşedintele se va alege la Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preşedintele se va alege la Iaşi

  Moldova are 25 de ani de pesedism în spate şi îl simte la toate încheieturile. Corupţia, deznădejdea, mizeria şi şomajul sunt singurele produse cu care contribuie moldovenii la bunăstarea naţională. E timpul ca acest lucru să se schimbe şi să ne reamintim ce ar trebui să însemne să fii din Moldova.

 • Ortodoxul bun şi ortodoxul rău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ortodoxul bun şi ortodoxul rău

  Victor Ponta a realizat ce şi-a dorit. Se vorbeşte despre religia lui Klaus Iohannis, fără ca el să fi rostit numele celui mai îndreptăţit concurent pe care îl are, conform sondajelor. Dar are parte de o victorie otrăvită pentru că el şi consilierii săi nerozi au deschis o uşă pe care nu o vor mai putea închide: târârea Bisericii Ortodoxe Române în campania electorală.

 • De ce nu suntem în stare să fim europeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce nu suntem în stare să fim europeni

  Ne-am obişnuit să fim excepţii. Ne-am obişnuit să fim adolescentul din ultima bancă, cel care nu ascultă de profesor şi ignoră orice sfat pentru că ”ştie el mai bine”. Ne-am obişnuit atât de mult cu singurătatea propriei noastre existenţe încât, deşi avem cele mai multe televiziuni de ştiri pe cap de locuitor, nu avem nicio idee despre ce se întâmplă în lumea din jurul nostru.

 • Viaţa după “regimul Băsescu” (II). Fişa postului de preşedinte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţa după “regimul Băsescu” (II). Fişa postului de preşedinte

  Lumea arde în jurul nostru, iar noi ne jucăm prosteşte de-a alegerea preşedintelui. Şi ne pierdem, vorba lui Caragiale, în “daraveri de clopotniţă”. Nu vrem să ne construim viaţa pe alte coordonate, în afara replicilor televizate de prost gust pe care şi le dau aproape zilnic Traian Băsescu şi Victor Ponta?

 • MRU, la Adevărul Live: Nu am renunţat la candidatura pentru prezidenţiale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  MRU, la Adevărul Live: Nu am renunţat la candidatura pentru prezidenţiale

  Mihai Răzvan Ungureanu, prim-vicepreşedinte PDL, a discutat, la Adevărul Live, despre şansele Alianţei Creştin Liberale de a propune un candidat care îi poate face faţă prim-ministrului Victor Ponta, lansat ieri, oficial, în cursa pentru Cotroceni. Fostul premier a răspuns întrebărilor adresate de jurnaliştii Dan Marinescu (redactor şef Adevărul) şi Liviu Iolu.

 • Un
sacrificiu necesar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un sacrificiu necesar

  Unificarea dreptei cere sacrificii şi vă asigur că toţi cei care participă la această construcţie ştiu acest lucru şi sunt dispuşi la aceste sacrificii.

 • Apel către electoratul lui Traian Băsescu şi către toată dreapta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apel către electoratul lui Traian Băsescu şi către toată dreapta

  Acest apel se adresează tuturor celor care l-au votat măcar o singură dată în viaţă pe Traian Băsescu. La Primăria Capitalei sau pentru funcţia de Preşedinte. Celor care au votat împotriva demiterii sale în 2007 sau au refuzat să voteze în 2012.

 • Explicarea unei „candidaturi
incerte”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Explicarea unei „candidaturi incerte”

  Un preşedinte este dat de combinaţiile în proporţii incerte ale unui triunghi de dorinţe. Contează ce îşi doreşte clasa politică, contează ce îşi doreşte candidatul şi mai contează şi ce vrea electoratul. De cele mai multe ori, cele trei nu coincid.

 • Decenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Decenţă

  Clasa politică a încălcat orice limită a decenţei în anii care au trecut. A încercat să influenţeze justiţia, a sprijinit oameni corupţi, condamnaţi sau incompatibili. A încercat să îşi facă legi după gustul şi interesul propriu. Pactul Naţional pentru Decenţă pe care îl propun aici nu va rezolva peste noapte problemele societăţii româneşti şi ale clasei politice. Dar e nevoie de un îndrumar clar a celor care nu se fac.

 • Pact Naţional pentru Decenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pact Naţional pentru Decenţă

  Avem nevoie de un Pact al Dreptei pentru un comportament public decent şi responsabil. Ceea ce s-a petrecut la Cotroceni, într-o întâlnire cât se poate de oficială, pe care niciun om politic nu ar trebui să o trateze ca fiind o formalitate ridicolă, este mai relevant decât orice declaraţie politică.

 • Ioana Petrescu trebuie să demisioneze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ioana Petrescu trebuie să demisioneze

  Stimată doamnă Ioana Petrescu, nu am nicio aşteptare de la domnul Victor Ponta. A demonstrat în nenumărate rânduri că nu pricepe ce se petrece în Guvernul pe care îl conduce, cum nu înţelege nici ce i se întâmplă. Din acest motiv, vă adresez o rugăminte directă, din tot sufletul, aşa cum aţi spus şi dumneavoastră în susţinerea scăderii CAS-ului: daţi-ne bunul-simţ înapoi.

 • Din epistola lui MRU către Băsescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Din epistola lui MRU către Băsescu

  CONFLICT  Preşedintele Traian Băsescu şi liderul Forţei Civice, Mihai Răzvan-Ungureanu, au fost protagoniştii unei dispute la nivel declarativ, în care şi-au adresat critici acide.

 • Scrisoare deschisă: nu mai vreau scrisori deschise!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scrisoare deschisă: nu mai vreau scrisori deschise!

  Asist dezolat la un schimb de epistole ce-mi alimentează din plin pesimismul cu care m-a înzestrat bunul Dumnezeu (a se citi mama natură de către liber-cugetători, care au tendinţa de a fi mai catolici decât Papa). Încă două-trei „scrisorele de amor” şi toţi cei care vă îngrămădiţi să candidaţi la preşedinţie împotriva acestui mare, imens om de stat numit Viorel Ponta veţi ajunge la zero în ceea ce priveşte şansele de victorie.

 • Scrisoare deschisă domnului preşedinte Traian Băsescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scrisoare deschisă domnului preşedinte Traian Băsescu

  Domnule preşedinte Traian Băsescu, nu vă voi răspunde la atacurile de ieri aşa cum nu voi da curs unei demonstraţii de bărbăţie politică născută în jurul doamnei Elena Udrea. Nu voi face acest lucru, pentru că dumneavoastră sunteţi preşedintele României şi nu pot avea o dispută de acest gen, care să implice cea mai importantă instituţie a statului român.

 • Traian Băsescu: Mircea mi-a spus despre Bercea în toamna lui 2013 şi în această primăvară. Aş vrea să merg să-l văd. M-am gândit să demisionez
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Traian Băsescu: Mircea mi-a spus despre Bercea în toamna lui 2013 şi în această primăvară. Aş vrea să merg să-l văd. M-am gândit să demisionez

  În primul interviu după scandalul Mircea Băsescu - Bercea Mondial, preşedintele Traian Băsescu a afirmat că nu îşi reneagă fratele, iar după finalizarea mandatului va încerca să-l apere. Şeful statului a admis că, în contextul scandalului în care este implicat fratele său, a luat în calcul şi varianta demisiei. Totodată, Traian Băsescu a vorbit despre iminenta fuziune dintre PNL şi PDL, dar şi despre schimbul epsitolar dintre Elena Udrea şi MRU.