Stiri despre matt dillon

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Enigmaticul Matt Dillon. Seducătorul care s-a iubit cu Cameron Diaz şi-a găsit fericirea de-abia la 50 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Enigmaticul Matt Dillon. Seducătorul care s-a iubit cu Cameron Diaz şi-a găsit fericirea de-abia la 50 de ani

  A fost unul dintre seducătorii de la Hollywood.Şi-ncă mai este, chiar şi la vârsta de 56 de ani, deşi actorul a cam ieşit din radarul showbizului american. Brunetul care s-a făcut remarcat în filmul Mary cea cu vino-ncoa', din 1998, alături de Cameron Diaz, face parte din juriul Festivalului de Film de la Veneţia şi poate fi văzut, zilele acestea, în frumosul oraş italian.

 • O „veste bună“ de
la Lars von Trier: infernul există. Evanghelia după danez VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O „veste bună“ de la Lars von Trier: infernul există. Evanghelia după danez VIDEO

  Chiar dacă regizorul danez va mai face şi un alt film, cel mai nou titlu al său, „The House That Jack Built“, are o nuanţă testamentară. Prin el, Lars von Tier îşi exprimă plenar dacă nu ura, în orice caz dispreţul faţă de specia umană care-l animă. Există rai şi iad, ne spune regizorul danez, cum puţini au îndrăznit, numai că raiul este gol.

 • Robin Hoozi la 70 de ani VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Robin Hoozi la 70 de ani VIDEO

  „CONSOLARE“ Filmul „Jaf cu stil“, realizat de regizorul-actor Zach Braff, oferă o ficţiune compensatorie pentru marasmul în care băncile şi fondurile de investiţii au adus lumea. Pentru credibilitate, sunt distribuiţi actori numai unul şi unul: Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin, Matt Dillon şi, în roluri secundare, Ann-Margret sau Christopher Lloyd.

Modifică Setările