Stiri despre ion alexandrescu

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Iubirea care
cheamă iubire...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iubirea care cheamă iubire...

  După ce o vreme a lucrat în domeniul profesiei pentru care se pregătise - a absolvit Arhitectura, o facultate la care, în perioada comunistă, admiterea era aproape imposibilă - Horaţiu Mihaiu a optat pentru scenografie.

 • Ion Alexandrescu: Contractele încheiate de Marian Negrescu cu statul au fost de forţă majoră. Directorul teatrului a luat bani chiar pentru machetarea unor afişe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ion Alexandrescu: Contractele încheiate de Marian Negrescu cu statul au fost de forţă majoră. Directorul teatrului a luat bani chiar pentru machetarea unor afişe

  Doi martori propuşi în apărarea lui Marian Negrescu, directorul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu, judecat pentru conflict de interese de către Judecătoria Târgu Jiu, au fost audiaţi, ieri, de instanţa de judecată. Este vorba de Ion Alexandrescu, directorul adjunct şi actor în cadrul teatrului târgujian, şi de Luminiţa Gresculescu, contabilul şef al instituţiei.

 • Preotul şpăgar, iertat de Patriarhul Daniel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preotul şpăgar, iertat de Patriarhul Daniel

  Înainte de a fi arestat pentru trafic de influenţă, parohul din Chitila mergea în inspecţii şi se dădea drept „consilier al Preafericitului Părinte Patriarh Daniel“. Patriarhul i-a dat doar avertisment . Deşi aveau cunoştinţă de faptele cu iz penal, şefii săi, în frunte chiar cu Patriarhul Daniel, l-au tratat pe preot cu mănuşi.

Modifică Setările