Stiri despre eveniment brasov

  61 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Revista „Tango“ a adus „Clubul Femeilor“ la Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revista „Tango“ a adus „Clubul Femeilor“ la Braşov

  „Clubul Femeilor" revistei „Tango" a ajuns la Braşov, în Kasho Cafe, din complexul MyPlace, unde doamnele şi domişoarele din Braşov au dovedit că ştiu să discute liber despre „Mici trădări şi mari iertări" în iubire.

 • Puya va prezenta „Romanian Music Awards“, la Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Puya va prezenta „Romanian Music Awards“, la Braşov

  Vineri, 16 septembrie, Piaţa Sfatului din Braşov va fi capitala muzicii din România, aici urmând să aibă loc cea de-a noua ediţie a celor mai importante premii din industria muzicală autohtonă: „Romanian Music Awards". 

 • VIDEO Distracţie maximă la Cursa Trăsniţilor!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Distracţie maximă la Cursa Trăsniţilor!

  Premii de peste 15.000 de lei au fost puse în joc în cadrul concursului caritabil. Concursul caritabil „Cursa Trăsniţilor" reuneşte sâmbătă, de la ora 19.00, în Livada Poştei, echipaje trăsnite, vehicule fără motor şi trupa Hi-Q.

 • VIDEO Romanian Music Awards 2011 se organizează la Braşov!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Romanian Music Awards 2011 se organizează la Braşov!

  Cea de-a noua ediţie a celor mai importante premii ale industriei muzicale româneşti, „Romanian Music Awards", va avea loc în acest an, pe data de 16 septembrie, la Braşov, cel mai probabil, în Piaţa Sfatului.

 • Festivalul luminii, pe 21 mai, la Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festivalul luminii, pe 21 mai, la Braşov

  Festivalul Luminii a fost reprogramat pentru data de 21 mai. Astfel, Cercetaşii României îi invită pe braşoveni la eveniment, începând  la ora 21.00, în Parcul Central „Nicolae Titulescu". Aici, mai mulţi voluntari vor aprinde 70.000 de lumânări. 

 • Roşia Montană, protejată de la Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Roşia Montană, protejată de la Braşov

  Asociaţia „Braşovul Verde", Centrul de Voluntariat şi Biblioteca Judeţeană „George Bariţiu" prezintă, duminică, filmul „Alethea-Amintiri din viitorul Roşiei Montane".

 • Crăciunul, sărbătorit în cel mai pur stil românesc, la Castelul Bran
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Crăciunul, sărbătorit în cel mai pur stil românesc, la Castelul Bran

  În perioada 9 decembrie 2010 - 9 ianuarie 2011, Consiliul Judeţean Braşov - Centrul Judeţean Pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Braşov, împreună cu Compania de Administrare a Domeniului Bran şi Primăria Bran, organizează manifestarea destinată tradiţiilor de Crăciun: „Cumpăna dintre timpuri, la Castelul Bran".

 • Primul eveniment de walking din România, organizat la Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primul eveniment de walking din România, organizat la Braşov

  Amatori din toată ţara, dar şi din întreaga lume, sunt invitaţi să participe la primul eveniment de walking organizat în ţara noastră. Acţiunea îşi propune să încurajeze mişcare, dar şi socializarea.

 • Braşov: Spectacol total oferit de micii baschetbalişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Spectacol total oferit de micii baschetbalişti

  Pe tot parcursul zilei de ieri s-au desfăşurat meciurile de la Campionatul Naţional de baby-basket, care au loc la Braşov. Întrucât condiţiile meteorologice au fost nefavorabile, primele meciuri ale turneului s-au desfăşurat în sala de sport a Liceului de Informatică „Grigore Moisil".

 • Magazinele de vise, închise la Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Magazinele de vise, închise la Braşov

  Magazinele de droguri legale ar putea fi închise, mâine, de comisarii de la Protecţia Consumatorului. Cinci dintre cele 10 magazine de acest fel din Braşov au încălcat în mod repetat legislaţia în vigoare.

 • Studenţii braşoveni protestează marţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Studenţii braşoveni protestează marţi

  Studenţii braşoveni vor protesta marţi, de la ora 10.00. Tinerii vor purta banderole albe, încercând să atragă atenţia că o reducere a subvenţiilor de cămine-cantine şi a burselor nu este o soluţie pentru scăparea ţării de criza economică.

 • Parcare cu spatele, în vitrina magazinului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Parcare cu spatele, în vitrina magazinului

  Un profesor universitar din Braşov a reuşit o performanţă greu de egalat. După o „plimbare" cu spatele pe un bulevard, şi-a „parcat" maşina în vitrina unui magazin de pe Iuliu Maniu.

Modifică Setările