Stiri despre eric abidal

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Eric Abidal ar putea fi operat astăzi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eric Abidal ar putea fi operat astăzi

  Anunţată iniţial pentru ieri, intervenţia chirurgicală la care urmează a fi supus internaţionalul francez de fotbal Eric Abidal ar putea avea loc în această dimineaţă, la Spitalul Clinic din Barcelona.

 • Eric Abidal are din nou meci decisiv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eric Abidal are din nou meci decisiv

  Francezul Barcelonei va fi operat a doua oară zilele acestea, când va suferi un transplant de ficat necesar pentru a scăpa de cancerul care l-a lovit anul trecut. Fotbalul e exclus acum din ecuaţie.

 • Dulca a făcut KO cancerul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dulca a făcut KO cancerul

  Fostul jucător şi antrenor al Universităţii Cluj şi al Rapidului a suferit, săptămâna trecută, o operaţie complicată în urma căreia i-a fost extirpată o tumoare din zona peritonală. La o lună după ce a câştigat „meciul vieţii“, Abidal s-a întors pe teren şi a cucerit Liga cu Barça. Dulca va reveni, sâmbătă, pe bancă pentru a-şi conduce echipa, Delta Tulcea, în Liga a II-a.

 • Dulca a făcut KO cancerul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dulca a făcut KO cancerul

  Fostul rapidist a suferit, săptămâna trecută, o operaţie complicată în urma căreia i-a fost extirpată o tumoare din zona peritonală. La o lună după ce a câştigat „meciul vieţii“, Abidal s-a întors pe teren şi a cucerit Liga cu Barça. Dulca va reveni, sâmbătă, pe bancă pentru a-şi conduce echipa, Delta Tulcea, în Liga a II-a.

 • Indestructibilul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Indestructibilul

   A aflat că are o tumoră la ficat în primăvară, s-a operat la 17 martie, iar sâmbătă a fost integralist în victoria cu Manchester United. Povestea lui Eric Abidal bate orice film făcut la Hollywood. Francezul a fost primul fotbalist catalan care a ridicat trofeul Ligii Campionilor deasupra capului, căpitanul Puyol cedându-i banderola.

 • Abidal, operat cu succes de tumoare la ficat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Abidal, operat cu succes de tumoare la ficat

  Fundaşul formaţiei FC Barcelona, Eric Abidal, a fost operat "fără probleme" de o tumoare la ficat, joi, la BarnaClinic, din Barcelona, a anunţat gruparea catalană

Modifică Setările