Stiri despre edge of tomorrow

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • American Clown VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  American Clown VIDEO

  Zece ani din istoria Americii, marcaţi de mandatele preşedinţilor Carter şi Reagan, sunt transformaţi într-o caricatură, cu un gust perfect al publicului, de regizorul Doug Liman, în filmul său „American Made“, cu Tom Cruise în rolul pilotului Barry Seal.

 • Trei top 10 filme 2014
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei top 10 filme 2014

  OPŢIUNI „Adevărul“ vă propune un clasament al celor mai bune filme difuzate pe marile noastre ecrane în anul cinematografic 2014, despre care aţi putut citi în cronicile de film de pe print sau online. Este vorba strict de cele care au avut premiera oficială românească în 2014, de aceea foarte multe dintre ele au de fapt ca an de producţie... 2013. Încă două topuri se ocupă de blockbusteruri şi de filmele proaste ale lui 2014.

 • „Transformers: Exterminarea“, fruntaşul box-office-ului american. Topul filmelor cu cele mai mari încasări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Transformers: Exterminarea“, fruntaşul box-office-ului american. Topul filmelor cu cele mai mari încasări

  Filmul SF „Transformers: Exterminarea“, regizat de Michael Bay, se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american pentru a doua săptămână consecutiv, cu încasări de 36,4 milioane de dolari, conform datelor furnizate de boxfficemojo.com. Pe locul al doilea se situează comedia „Tammy“,  a regizorului Ben Falcone, urmată de „Şi ne izbăveşte de cel rău/ Deliver Us from Evil“, de Scott Derrickson.

 • Sfârşitul lumii pe ecran
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfârşitul lumii pe ecran

  Au trecut o sută de ani de la începutul Primului Război Mondial, care este momentul în care criza civilizaţiei noastre a devenit evidentă. Pentru prima oară, ţările cele mai moderne şi militarizate--Europa, pe scurt--au folosit puterea modernă pentru a se distruge reciproc. Acesta a fost primul război modern lipsit de orice justificare şi lipsit de învingător.

 • Edge of tomorrow
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Edge of tomorrow

  Vă recomand un film. Tom Cruise în cel mai bun film de la Jack Reacher--alt film pe care vi-l recomand. Blockbusterele sunt pe cale de dispariţie. Spectacolele de vară s-au transformat într-o stagiune lungă, din primăvară până în august şi benzile desenate au înlocuit filmele de acţiune. Starurile dispar şi ele. Dar acest film ne aminteşte de înţelepciunea poveştilor despre eroism.

 • Războiul fără sfârşit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Războiul fără sfârşit

  VIITOR Un senzaţional film de război, deghizat în hainele unui science-fiction, reuşeşte, într-un moment foarte prielnic pentru aşa ceva, regizorul Doug Liman, prin „Edge of Tomorrow: Prizonier în timp“, cu Tom Cruise în rolul principal.

Modifică Setările