Stiri despre constantin roibu

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Handbalista Aurelia Brădeanu: “Sperăm să revină domnul Roibu”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Handbalista Aurelia Brădeanu: “Sperăm să revină domnul Roibu”

  Desemnată cea mai bună jucătoare de handbal în 2013, Aurelia Brădeanu regretă încă desfiinţarea echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea. Fosta jucătoare a Oltchim consideră că handbalul vâlcean s-ar putea redresa dacă fostul manager al combinatului chimic, Constantin Roibu, ar susţine echipa locală.

 • Cum s-a transformat Oltchim din „nava amiral“ a industriei româneşti într-o epavă a economiei naţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum s-a transformat Oltchim din „nava amiral“ a industriei româneşti într-o epavă a economiei naţionale

  Combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea, denumit în timpul regimului comunist „nava amiral“ a industriei româneşti, a ajuns, în doar şase ani, o epavă. Dacă în urmă cu 30 de ani societatea exporta produse chimice în peste 50 de ţări, astăzi Oltchim funcţionează la capacitate redusă, cu 2.300 de angajaţi care-şi primesc salariile numai când ameninţă cu greva foamei sau cu blocarea activităţii.

 • Directorul Oltchim a demisionat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Directorul Oltchim a demisionat

  Mihai Bălan, directorul combinatului Oltchim, a demisionat în urma presiunilor angajaţilor. Sindicatele de la Oltchim au încheiat o minută cu administratorul judiciar desemnat pentru insolvenţa unităţii în care se prevede respectarea a patru puncte „necesare pentru bunul mers al societăţii”, între acestea plata salariilor bilunar şi eforturi pentru obţinerea capitalului de lucru.

 • Oltchim: Doar demisia lui Roibu a fost acceptată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oltchim: Doar demisia lui Roibu a fost acceptată

  Consiliul de Administraţie (CA) al Oltchim Râmnicu-Vâlcea a respins marţi cererile de eliberare din funcţie a 15 directori ai combinatului chimic, cu excepţia celei depuse de Constantin Roibu, care a deţinut funcţia de director general de 21 de ani.

 • Acţiunile Oltchim au fost suspendate la Bursă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Acţiunile Oltchim au fost suspendate la Bursă

  Titlurile Oltchim Râmnicu Vâlcea au fost suspendate de la tranzacţionare luni dimineaţă, începând cu ora 09.30, la Bursa de Valori Bucureşti (BVB). Luni va avea loc o adunare generală extraordinară a acţionarilor societăţii.

 • Oltchim a început activitatea la Petrochimia Arpechim
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oltchim a început activitatea la Petrochimia Arpechim

  Oltchim Râmnicu Vâlcea a anunţat ieri că reîncepe activitatea pe Platforma Petrochimică Bradu din cadrul Arpechim Piteşti, principalul furnizor de materie primă al combinatului, după aproape doi ani de când petrochimia a fost închisă.

 • Oltchim, primul pas în preluarea Rafinăriei Arpechim
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oltchim, primul pas în preluarea Rafinăriei Arpechim

  Conducerea Oltchim S.A Râmnicu Vâlcea a înaintat o scrisoare de intenţie OMV Petrom prin care se arată interesată de preluarea rafinăriei.Până când transferul va fi gata, Oltchim doreşte să închirieze instalaţiile de pe platformă, pentru procesare, ca să poată începe activitatea în cel mai scurt timp.

 • Constantin Roibu, directorul general al Oltchim: Combinatul nu trebuie privatizat acum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constantin Roibu, directorul general al Oltchim: Combinatul nu trebuie privatizat acum

  Combinatul petrochimic Oltchim ar trebui să funcţioneze la capacitate maximă şi să revină pe profit înainte de a fi privatizat, spune Constantin Roibu, directorul general al companiei. Deşi FMI a cerut vânzarea de urgenţă a Oltchim, statul nu ar obţine acum un preţ corect, susţine Roibu, într-un interviu pentru „Adevărul“.

 • Oltchim, aproape de al patrulea an pe minus
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oltchim, aproape de al patrulea an pe minus

  Instalaţiile de petrochimie de la Arpechim, preluate de la Petrom, vor fi repornite în august, spune Constantin Roibu, şeful combinatului. Astfel că Oltchim ar putea termina şi anul acesta pe pierderi. Directorul general al Oltchim mizează pe redresarea economiei româneşti din a doua parte a anului 2011. El spune că autorităţile trebuie să încurajeze creşterea consumului.

Modifică Setările