Stiri despre concert arena nationala

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Playlistul concertului Depeche Mode la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Playlistul concertului Depeche Mode la Bucureşti

  Mai sunt doar câteva ore până va începe unul dintre cele mai aşteptate concerte din acest an. Spectacolul de promovare a albumului „Delta Machine“ va aduce publicului atât piesele noi ale trupei, cât şi hiturile vechi, după cum arată playlistul.

 • Trupa Depeche
Mode a ajuns în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trupa Depeche Mode a ajuns în România

  Membrii formaţiei britanice au sosit marţi după-amiază pe aeroportul Henri Coandă, cu o aeronavă privată. Până mâine seară, artiştii vor pune la punct ultimele detalii ale concertului pe care îl vor susţine pe Arena Naţională.

 • 1250
de locuri de parcare pentru concertul Depeche Mode
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  1250 de locuri de parcare pentru concertul Depeche Mode

  Fanii Depeche Mode vor avea la dispoziţie o parcare cu plată în incinta Arenei Naţionale, cu toate că organizatorii concertului recomandă deplasarea cu mijloacele de transport în comun, din pricina aglomeraţiei.

 • VIDEO Depeche
Mode, piesă nouă din „Rai“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Depeche Mode, piesă nouă din „Rai“

  Britanicii de la Depeche Mode şi-au lansat o nouă piesă intitulată „Heaven“. Materialul formaţiei ce va reveni în luna mai în România a apărut mai devreme decât era preconizat şi, spre bucuria fanilor, melodia va fi inclusă pe următorul album, „Delta Machine“.

 • Totul
despre concertul Red Hot Chili Peppers la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Totul despre concertul Red Hot Chili Peppers la Bucureşti

  Pentru tinerii care descopereau democraţia la începutul anilor ’90, RHCP va fi mereu un simbol al libertăţii. Printre cei peste 40.000 de spectatori prezenţi în această seară pe Arena Naţională se vor regăsi, mulţi reprezentanţi ai acelei generaţii, chiar dacă jeans-ii rupţi au fost înlocuiţi peste ani cu ţinutele corporatiste. Spiritul rebel va renaşte preţ de două ore, cu piese-simbol precum „Under the Bridge“ sau „Californication“.

Modifică Setările