Stiri despre catalin ovreiu

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Brainstorming la octogenarul Radio Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brainstorming la octogenarul Radio Moldova

  Pentru prima oară, în perioada postdecembristă, la Chişinău, în incinta postului Radio Moldova a fost organizat un brainstorming, înregistrat integral de gazde, la care au participat jurnalişti veniţi din Bucureşti şi parte din cei care constituie sufletul unor emisiuni destinate ascultătorilor avizi de o informaţie corectă, rapidă şi utilă.

 • La
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La "Oastea Moldovei": Trăiască naţia! Sus cu ea!

  Eveniment publicistic, dincolo de Prut. Tocmai a ieşit de sub tipar noul număr al unei reviste tipărită în condiţii grafice excepţionale, probă onestă a unui pod trainic, mediatic, între cele două maluri ale Prutului, la nivelul Armatei Naţionale a Republicii Moldova şi a Armatei României. Este un semnal deliberat, al unui lider cu convingeri europene clare. Un conaţional care îşi respectă cuvântul dat.

 • Monseniorul Anton Coşa, episcop de Chişinău crede în destinul european al Republicii Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Monseniorul Anton Coşa, episcop de Chişinău crede în destinul european al Republicii Moldova

  Înaltul Reprezentant al Guvernului României, pentru Republica Moldova, distinsa doamnă Iuliana Gorea-Costin este compatrioata care a facilitat nucleului dinamic al UZPR, un popas util pe plan uman, dar şi profesional, prin cunoaşterea, direct de la sursă, a valorilor promovate de monseniorul Anton Coşa, episcopul Diecezei Romano-Catolice de Chişinău, cu binecuvântarea Sfântului Scaun de la Roma.

 • Vitalie Răileanu are încredere în preşedintele Nicolae Timofti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vitalie Răileanu are încredere în preşedintele Nicolae Timofti

  Numai la Clubul Presei, din Washington D.C. am mai trăit aceeaşi încântare, faţă de calitatea oratorului menit a răspunde la întrebările fireşti ale unor jurnalişti, nu oricum, ci cu o atentă cântărire a fiecărei afirmaţii, vizând adevărul, dar evitând interpretări neconforme cu o personalitate comparabilă cu o fântână arteziană, de idei şi argumente, ce ţin de susurul izvorului unei vieţi destinată bucuriei de a trăi liber, peste Prut.

 • De Ziua Armatei României, ministrul Armatei de peste Prut îi felicită pe fraţii de arme
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De Ziua Armatei României, ministrul Armatei de peste Prut îi felicită pe fraţii de arme

  La 25 Octombrie, militarii activi şi în rezervă salută Drapelele de luptă, onorând astfel Ziua Armatei României, garantul suprem al existenţei statului naţional unitar român. La 24 octombrie am luat legătura la Chişinău, cu liderul Armatei Naţionale a Republicii Moldova, care, prin intermediul cotidianului ADEVĂRUL a transmis un mesaj emoţionant fraţilor de arme, din dreapta Prutului.

 • Grupurile de pe Facebook pot evolua spre comunităţi de credinţă?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grupurile de pe Facebook pot evolua spre comunităţi de credinţă?

  La ceas de seară purtam un dialog - în modesta reşedinţă a Mitropoliei Basarabiei - cu ieromonahul Antonie Telembici, redactorul-şef al publicaţiei "Misionarul", căruia îi spuneam că mi-a plăcut titlul atipic, al unui comentariu al său, postat chiar pe prima pagină: "Calomnia - otrăvirea semenului nostru". L-am întrebat dacă acest periodic poate fi citit şi de internauţi. Deocamdată, nu. Dar...

 • Mitropolitul Basarabiei şi ministrul armatei de peste Prut - garanţii aducerii moaştelor Sfintei Parascheva la Chişinău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mitropolitul Basarabiei şi ministrul armatei de peste Prut - garanţii aducerii moaştelor Sfintei Parascheva la Chişinău

  Documentarea intensivă şi exhaustivă efectuată, acum o săptămână, la Chişinău a inclus şi ceea ce ar fi putut face, de multă vreme, un emisar oficial de la Bucureşti, după 1989, indiferent de guvernul aflat în exerciţiu, la Palatul Victoria. Dialoguri cu concluzii pragmatice şi medieri necesare, mai ales în viitor. Impuse de interesul naţional.

 • Ce minune aşteaptă conaţionalii, din stânga Prutului, de la Patriarhul României?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce minune aşteaptă conaţionalii, din stânga Prutului, de la Patriarhul României?

  Mă aflu, de 50 de ore, în România Răsăriteană = Republica Moldova, entitate geopolitică reală, în octombrie 2013. Nu reprezint un partid. Nicio structură stipendiată de orgolii ridicole exprimate la Bucureşti sau Chişinău. Ci sunt doar unul dintre românii care văd altfel viitorul comun, al celor două state româneşti. Proba fiind dialogul inedit cu...

Modifică Setările