Stiri despre carmen ciciu

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Sanda Vlădescu: „Puteam fi eu în locul lui Carmen Cîciu“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sanda Vlădescu: „Puteam fi eu în locul lui Carmen Cîciu“

  O fostă angajată la Ipsos Interactive Services, Sanda Vlădescu, colegă cu Ramona Carmen Cîciu, femeia de 34 de ani care a murit sâmbăta trecută, povesteşte cât de solicitantă era munca la firmă. Sanda Vlădescu n-a mai făcut faţă ritmului solicitant de la companie şi a decis să plece, după ce medicii au avertizat-o că sănătatea ei este în pericol.

 • FOTOGALERIE Carmen Cîciu, pe ultimul drum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOGALERIE Carmen Cîciu, pe ultimul drum

  Soţul, cumnatul, părinţii, bunicii şi toţi cei care au cunoscut-o pe Carmen Ramona Cîciu (34 de ani) au venit ieri cu flori şi multe coroane ca să-şi ia rămas-bun de la ea. La procesiune şi-au făcut apariţia şi reprezentantele firmei Ipsos Interactive Services, Cristina Mititelu şi Alina Şerbănică.

 • Moartea lui Carmen Cîciu ne salvează: stresul la birou, domolit prin lege
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moartea lui Carmen Cîciu ne salvează: stresul la birou, domolit prin lege

  Sindicaliştii din România lucrează la un set de metode după modelul european care să reglementeze surmenajul la locul de muncă. Tiparul dat de Agenţia Europeană pentru Securitate şi Sănătate în Muncă este urmat de mai bine de 30 de ani de ţări precum Belgia, Danemarca şi Marea Britanie.

 • Bucureşti: „Nu ştiu cum să le explic copiilor că au rămas fără mamă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: „Nu ştiu cum să le explic copiilor că au rămas fără mamă“

  Carmen Cîciu (34 de ani), femeia care a făcut stop cardiac în timp ce se afla la serviciu, marţea trecută, a încetat lupta cu viaţa aseară la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti (SUUB). „Din păcate am spus că pronosticul este foarte rezervat. Din punct de vedere medical, cauza morţii nu are cum să fie stresul. Există o suspiciune de miocardită. Vom face o expertiză şi apoi vom stabili care a fost cauza morţii“, a

 • Procurorii s-au autosesizat în cazul Carmen Cîciu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Procurorii s-au autosesizat în cazul Carmen Cîciu

  Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care Ramona Carmen Cîciu a ajuns în stare gravă la spital, direct de la locul de muncă.

Modifică Setările