Stiri despre caricatura lui vali

  23 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • OPERE ILUSTRATE ÎN BENZI DESENATE Profetul, de Kahlil Gibran
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  OPERE ILUSTRATE ÎN BENZI DESENATE Profetul, de Kahlil Gibran

  Vali Ivan, grafician cu experienţă pe teritoriul benzilor desenate, va prezenta în fiecare săptămână, în „Weekend Adevărul", un serial care fructifică ingeniozitatea operelor fundamentale ale literaturii universale. Cel de-al doilea episod: „Profetul", de Kahlil Gibran. Click pe imagini pentru a le mări.

 • Caricatura lui Vali! Episodul 25: Gigi Becali vrea să devină liberal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Caricatura lui Vali! Episodul 25: Gigi Becali vrea să devină liberal

  Europarlamentarul George Becali se vrea liberal şi s-a întâlnit cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, pentru a-i propune fuziunea cu PNG, solicitând să fie simplu membru şi să fie susţinut pentru un nou mandat de europarlamentar. Vezi în caricatura video ce îl recomandă pe Gigi Becali pentru a deveni liberal!

 • Caricatura lui Vali! Episodul 24: Ponta, ministrul Sanatatii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Caricatura lui Vali! Episodul 24: Ponta, ministrul Sanatatii

  Premierul Victor Ponta a preluat interimar conducerea Ministerului Sănătăţii, după demisia lui Vasile Cepoi, subsecretarul de stat Raed Arafat urmând să se ocupe de atribuţiile administrative ale instuţiei. Potrivit Constituţiei, dacă postul unui ministru este vacantat premierul numeşte un ministru interimar dintre membrii Cabinetului.

 • Caricatura lui Vali! Episodul 23: Dileme legate de Oltchim
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Caricatura lui Vali! Episodul 23: Dileme legate de Oltchim

  Soarta Oltchim este în continuare incertă. Dan Diaconescu s-a întors în România, dar încă nu a semnat contractul pentru preluarea Oltchim. Guvernul spune că ar putea interveni cu bani pentru salvarea combinatului. Situaţia Oltchimului strică însă planurile unora! Vezi în caricatura video!

 • Caricatura lui Vali! Episodul 17: De ce lipseşte Crin Antonescu de la Senat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Caricatura lui Vali! Episodul 17: De ce lipseşte Crin Antonescu de la Senat

  Contre dure între Ludovic Orban şi Crin Antonescu, joi, la reuniunea liberalilor . Ludovic Orban a susţinut că nu este normal ca partidul să plătească pentru referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu. Crin Antonescu a spus că nu el a iniţiat suspendarea şi că are chiar un alibi. Vezi în episodul de astăzi!

 • Caricatura lui Vali! Episodul 16: De ce lipseşte Crin Antonescu de la Senat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Caricatura lui Vali! Episodul 16: De ce lipseşte Crin Antonescu de la Senat

  Preşedintele Senatului lipseşte de trei zile, de când a început sesiunea parlamentară. Crin Antonescu a semnat însă o decizie, publicată în Monitorul Oficial, potrivit căreia în perioada 4-5 septembrie 2012 conducerea Senatului va fi asigurată de către senatorul Petru Filip. Unde este însă Crin Antonescu?Vezi răspunsul în caricatura video de astăzi!

 • Caricatura lui Vali! Episodul 12: Protest la Cotroceni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Caricatura lui Vali! Episodul 12: Protest la Cotroceni

  Senatorul PNL Ioan Ghișe își continuă protestul, așa cum a promis marţi. Astăzi, parlamentarul a ales să defileze cu un tricou în loc de cartoane, mesajul inscripționat fiind același.

 • Caricatura lui Vali! Episodul 11: Ofertă de muncă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Caricatura lui Vali! Episodul 11: Ofertă de muncă

  Preşedintele Traian Băsescu a revenit, astăzi, în jurul orei 10.30, la Palatul Cotroceni, după 52 de zile de în care a fost suspendat de Parlament şi după ce la referendumul de demitere din 29 iulie nu s-a întrunit cvorumul necesar pentru ca acesta să fie validat.

 • Caricatura lui Vali! Episodul 10: În puii mei!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Caricatura lui Vali! Episodul 10: În puii mei!

  Mihai Bendeac, realizatorul emisiunii "În puii mei", a scris pe pagina sa de Facebook că a renunțat la colaborarea cu Antena 1 deoarece vrea să se ocupe de alte proiecte, iar această decizie i-a adus un proces. În replică, reprezentanţii postului de televiziune au emis un comunicat oficial în care se precizează că Bendeac trebuie să plătească sumă de 1.300.000 de euro daune pentru ruperea contractului.

 • Caricatura lui Vali! Episodul 1: Americanu' îl vizitează pe Ponta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Caricatura lui Vali! Episodul 1: Americanu' îl vizitează pe Ponta

  Americanu' a venit în inspecţie la Bucureşti. Prima oprire: Victor Ponta! Ce face Antonescu în acest timp? Vezi în caricatura video, un proiect demarat începând de astăzi pe adevarul.ro, sub semnătura şi grafica colegului nostru Vali Ivan.

Modifică Setările