Stiri despre caras- severin

  120 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Șanse minime de angajare pentru șomerii cărășeni pe final de an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Șanse minime de angajare pentru șomerii cărășeni pe final de an

  Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Caraş-Severin a făcut publică lista cu ofertele agenţilor economici în ceea ce priveşte locurile de muncă disponibile.Veștile pentru șomeri însă, nu sunt dintre cele mai bune. Asta în contextul în care cei peste 12.000 de șomeri au la dispoziție 44 de joburi.

 • Cât îi costă pe reşiţeni zăpada de pe şosea în an de criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât îi costă pe reşiţeni zăpada de pe şosea în an de criză

  Aproximativ 800 de tone de sare sunt pregătire pentru dezăpezirea orașului. Întreaga operaţiune stoarce din bugetul primăriei 50.000 de lei, pe iarnă.Potrivit meteorogilor va mai ninge local și mâine, iar temperaturile din cursul nopții vor ajunge și la -9 grade Celsius. 

 • Ninsoarea de ieri nu a închis niciun drum din Caraș-Severin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ninsoarea de ieri nu a închis niciun drum din Caraș-Severin

  Niciun drum naţional de pe raza judeţului nu este blocat din cauza ninsorii de azi noapte şi, în general, se circulă destul de bine. Conducătorii auto au mai multe bătăi de cap din cauza gropilor din asfalt şi nu ca urmare a condiţiilor meteorologice.

 • Topul salariilor barosane din primăria Reşiţa în anul 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul salariilor barosane din primăria Reşiţa în anul 2010

  În ciuda crizei economice, Primăria Reşiţa averile şefilor de servicii întrec bunul simţ. Municipalitatea reşiţeană se vaită de lipsa de bani pentru investiţii cum ar fi repararea drumurilor sau amenajarea unor zone turistice. Fondul de salarii pentru cei 83 de angajaţi ai Primăriei Reşiţa este de 4,3 milioane de lei.

 • Viteza a băgat un bărbat în comă în prag de sărbători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viteza a băgat un bărbat în comă în prag de sărbători

  Un pieton a ajuns la Spitalul Ojudețean din Reșița după ce a fost lovit de un șofer vitezoman pe drumul care leagă localitatea Grădinari de Timișoara. Tânărul care a produs accidentul nu a adaptat viteza la condițiile de drum și după ce a acroșat pietonul a intrat cu mașina într-un stâlp.

 • O femeie de 50 de ani conducea fără permis pe străzile din Reșița
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O femeie de 50 de ani conducea fără permis pe străzile din Reșița

  Șoferița s-a ales cu dosar penal pentru că s-a urcat la volanul mașinii fără a avea permis de conducere. Aceasta mergea fără nici o grijă pe strada Laminoarelor când a fost surprinsă de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Reșița.

 • Circulaţie îngreunată pe DN 58 din cauză ninsorii abundente (UPDATE)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Circulaţie îngreunată pe DN 58 din cauză ninsorii abundente (UPDATE)

  La această oră în Caraș-Severin ninge. Temperaturile sunt situate între -5 şi -13 grade Celsius. Deşi se intervine cu material antiderapant pe drumurile din judeţ soferii îşi blesteama zilele pe drumul Reşiţa-Oraviţa. Ninsorile puternice se vor menţine până la ora 16.00 în judeţul Caraş- Severin.

 • Vezi aici cum se circulă în județul Caraș-Severin și care este prognoza meteo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vezi aici cum se circulă în județul Caraș-Severin și care este prognoza meteo

  La această oră în Caraș-Severin a început ninsoare. La Reșița la ora 7.30 se înregistrau -7 grade Celsius. Stratul de zăpadă este de 10 centimetri și conform meteorologilor va ninge în continuare. Potrivit DRDP Timișoara pe unele drumuri din județ zăpada este și de doi centimentri. /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:0

 • Două incendii au avut loc în weekend în localitățile Măru și Carașova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Două incendii au avut loc în weekend în localitățile Măru și Carașova

  Pompierii militari au intervenit la sfârșitul săptămânii trecute la două încendii care au avut loc în localitățile Măru și Carașova din Caraș- Severin. La una dintre locații au participat la stingerea incendiului și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Zăvoi.

 • Lista locurilor de muncă disponibile în judeţul Caraş- Severin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lista locurilor de muncă disponibile în judeţul Caraş- Severin

  Număr mic de locuri de muncă disponibile în juteţ. Începând de astăzi, Agenţia Judeţenană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Caraş- Severin a anunţat că pune la dispoziţia cărăşenilor care se află în căutarea unui loc de muncă, 82 de locuri de muncă.

 • Bilanț pentru anul 2010 al jandarmilor cărășeni: peste 2400 de sancțiuni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bilanț pentru anul 2010 al jandarmilor cărășeni: peste 2400 de sancțiuni

  Anul 2010 a fost unul activ pentru efectivele Inspectoratului Județean de Jandarmi din Caraș- Severin care au intervenit în sprijinul cetățenilor la 612 sesizări primite prin alte telefoane decât 112. Jandarmii au mai asigurat însoțirea și protecția în sprijinul transporturilor de valori.

 • Blocaj piața muncii și la începutul lui 2011
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Blocaj piața muncii și la începutul lui 2011

  Șansa sunt proiectele accesate pe infrastructură în 2011. Asta pentru că, de exemplu, numai Programul ISPA a creat în orașul de pe Bârzava 100 de joburi. Așa că, salvarea ar fi accesarea fondurilor europene, care să creeze locuri de muncă și nu fondurile proprii ale administrației locale sau ale oamenilor de afaceri care încă sunt afectați de perioada de criză.    

 • La 47 de ani, participă la Campionatele Mondiale de culturism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La 47 de ani, participă la Campionatele Mondiale de culturism

  Mihai Petreanu a dezbrăcat treningul de antrenor. Reşiţeanul care a trecut de mult de prima tinereţe a învins tonele din sala de a antrenamnet, dar nu şi problemele financiare, care l-ar putea împiedica să ajungă în Turcia.

 • Reşiţenii sărbătoresc 1 Decembrie prin activităţi sportive
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reşiţenii sărbătoresc 1 Decembrie prin activităţi sportive

  Cei care vor să sărbătorească ziua naţională a României prin sport pot participa la trei dintre activităţile sportive ce se vor organiza astăzi în oraşul de pe Bârzava. De la ora 9.30 este programat la Sala Polivalentă din localitatea un turneu open de şah.

 • Şoferii cărăşeni respectă culoarea roşie a semaforului dar sunt vitezomani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şoferii cărăşeni respectă culoarea roşie a semaforului dar sunt vitezomani

  Aproximati 50 de şoferi au fost amendaţi de poliţiştii de la rutieră. Acţiunea s-a desfăşurat pe raza întregului judeţ şi a vizat nerespectarea  regulilor de circulaţie. Amenzile aplicate depăşesc 4000 de lei. Au fost aplicate 42 de amenzi mai ales şoferilor care au apăsat pedala de acceleraţie.

 • Reşiţenii stau de 24 de ore fără apă potabilă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reşiţenii stau de 24 de ore fără apă potabilă

  Oamenii au ajuns la capătul răbdărilor şi spun că este inadmisibil ceea ce se întâmplă în oraş.Peste 30.000 de locuitori ai oraşului de pe Bârzava trăiesc ca în Evul Mediu, fără să aibă apă care să le curgă la robinete. 

Modifică Setările