Stiri despre candidati presedintie

  14 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Alegeri prezidenţiale 2014: Categoria „pitici”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alegeri prezidenţiale 2014: Categoria „pitici”

  În urmă cu mai bine de o lună, mai exact pe 18 septembrie, în miezul scandalului Cornel Nistorescu-Sorin Avram, creat artificial de dl. Stelian Tănase cu scopul autovictimizării, preşedintele-director general al SRTV acorda un interviu ziarului Gândul. Mustind de minciuni, de falsuri, de auto-laudaţii, de iluzii bolnave, de fantasme şi dezinformări.

 • PAMFLET Mesajul
comandantului Che Guevara către comandantul Victor Ponta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PAMFLET Mesajul comandantului Che Guevara către comandantul Victor Ponta

  Hola, PSD, aici e Comandante Che. Uite că s-au împlinit de curând 47 de ani de când m-au ciuruit duşmanii şi am vrut să vorbesc puţin cu Comandante Victor. Dar îmi tot spuneţi că e ocupat, că e-n campanie, că se bate cu reacción, că luptă pentru socialismo. Să ştiţi că eu îl susţin cuerpo y alma şi cred că va câştiga, doar să nu facă greşeli. Să-i transmiteţi, aşadar, câteva sfaturi din partea mea.

 • Ce afaceri au candidaţii la Preşedintie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce afaceri au candidaţii la Preşedintie

  Candidaţii la alegerile prezidenţiale au companii în domenii diverse: de la comerţ şi agricultură la hoteluri şi media. Află ce afaceri au candidaţii la Preşedinţie şi cum a mers business-ul acestor firme.

 • O ţară de preşedinţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O ţară de preşedinţi

  Se spune că românul e născut poet. De la o vreme, am oarecari motive să cred că e născut preşedinte. Pe măsură ce strunga alegerilor se apropie, numărul oilor care se îmbulzesc să treacă prin ea pentru a livra lapte de Cotroceni creşte. Pe nepusă masă, cîte un cetăţean „responsabil“ iese din rînd şi îşi depune candidatura.

 • Eşti de dreapta? OK! Hai să votăm degeaba!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eşti de dreapta? OK! Hai să votăm degeaba!

  Mă tot întreb, de ceva vreme, ce blestem o fi pe mine sau pe tine, nişte visători pierduţi pe plaiurile ţărişoarei, să vrem să votăm cu dreapta. Să ne tot zbatem în principii, că dreapta-i viitorul, că dreapta-i, dom’le, Vestul, că dreapta-i aşa, că dreapta-i pe dincolo, că dreapta, pe bune!, nu-i stânga!

 • Cătălin Predoiu, la Adevărul Live: Ponta şi ministrul Finanţelor erau ca nişte şcolari prinşi cu un caiet pătat de cerneală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cătălin Predoiu, la Adevărul Live: Ponta şi ministrul Finanţelor erau ca nişte şcolari prinşi cu un caiet pătat de cerneală

  Cătălin Predoiu, candidatul PDL la alegerile prezidenţiale, a vorbit, la Adevărul Live, despre unificarea dreptei, despre candidatul cu cele mai mari şanse să-l învingă pe Victor Ponta, despre relaţia tensionată cu PMP, dar şi despre întâlnirea de luni, de la Palatul Cotroceni, dintre premierul Victor Ponta, ministrul Finanţelor şi preşedintele Traian Băsescu, pe tema reducerii CAS.

 • INFOGRAFIE Sondaj: Portretul-robot al viitorului preşedinte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INFOGRAFIE Sondaj: Portretul-robot al viitorului preşedinte

  Românii vor la Cotroceni un preşedinte tânăr, etnic român, care să aibă experienţă şi care să nu fie neapărat adversarul lui Traian Băsescu, arată un sondaj realizat de INSCOP Research, la comanda „Adevărul“.

 • Ion Iliescu:
Victor Ponta, prea tânăr pentru a candida la preşedinţie, dar singurul capabil
să câştige competiţia din rândul social-democraţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ion Iliescu: Victor Ponta, prea tânăr pentru a candida la preşedinţie, dar singurul capabil să câştige competiţia din rândul social-democraţilor

  Prim-ministrul Victor Ponta este prea tânăr pentru a candida la prima funcţie în stat, dar din rândul actualilor membri ai PSD este singurul care ar putea să câştige alegerile din toamnă, susţine preşedintele de onoare al social-democraţilor, Ion Iliescu, într-un scurt interviu acordat postului Digi24.

 • A câştigat Ponta
alegerile?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A câştigat Ponta alegerile?

  Sondajul INSCOP publicat de ”Adevărul” face fotografia politică a momentului. Sunt două elemente principale care răzbat din analiza rezultatelor obţinute.