Stiri despre asociatia elevilor din bacau

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Educaţia este cel mai bun antidot pentru ştirile false
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Educaţia este cel mai bun antidot pentru ştirile false

  Până anul trecut, „post-truth” (post-adevăr) era un termen destul de izolat, însă votul pentru Brexit din Marea Britanie şi alegerea lui Donald Trump în fruntea Statelor Unite ale Americii l-au transformat în cuvântul anului 2016. Zilele acestea, dezbaterea despre metodele prin care putem face faţă acestui registru de gândire în care ceea ce noi credem sau vrem să credem este mai important decât faptele obiective a cuprins şi România.

 • Ce zic reprezentanţii elevilor despre organizaţiile de elevi ale partidelor politice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce zic reprezentanţii elevilor despre organizaţiile de elevi ale partidelor politice

  Mai nou, principalele partide politice din România au şi organizaţii de elevi, acestea devenind active chiar acum, în buza campaniei electorale. PSD are Liga Elevilor Social-Democraţi, în timp ce PNL se laudă cu Liga Elevilor Liberali. N-aş avea nicio problemă cu ele, atâta timp cât nu fac politică în şcoală, iar profesorii nu îşi recrutează elevii de la clasă în aceste ligi.

 • Infoedu.net sau cum putem îmbunătăţi sistemul educaţional prin promovarea problemelor din şcoli şi universităţi în spaţiul public
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Infoedu.net sau cum putem îmbunătăţi sistemul educaţional prin promovarea problemelor din şcoli şi universităţi în spaţiul public

  Se vorbeşte din ce în ce mai mult despre educaţie, despre sistemul de învăţământ depăşit din România şi mai ales despre neadaptarea acestuia la nevoile tinerilor de astăzi, dar cum putem rezolva aceste probleme dacă elevii şi studenţii sunt reduşi la tăcere atunci când încearcă să semnaleze un abuz sau o neregulă din instituţia în care învaţă?

 • VIDEO Directorii de şcoli din Bacău nu-i lasă pe elevi şi studenţi să bată mingea în curţile unităţilor de învăţământ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Directorii de şcoli din Bacău nu-i lasă pe elevi şi studenţi să bată mingea în curţile unităţilor de învăţământ

  Nicio şcoală din Bacău nu respectă prevederile unei hotărâri locale care reglementează modul în care elevii şi studenţii pot folosi terenurile de sport, în afara orelor. Sunt concluziile unui reportaj video realizat de reprezentanţii Asociaţiei Elevilor din Bacău (AEB). Ei au verificat dacă şcolile din oraş oferă acces la terenul de sport, pază şi program afişat la avizier, aşa cum prevede o hotărâre locală din 2009.

 • Asociaţia Elevilor din Bacău: Nou front al tinerilor împotriva problemelor din învăţământ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Asociaţia Elevilor din Bacău: Nou front al tinerilor împotriva problemelor din învăţământ

  Nemulţumiţi de reprezentarea pe care o oferă Consiliul Elevilor, structura formală a sistemului de învăţământ, elevii din Bacău şi-au înfiinţat o asociaţie care să le reprezinte interesele în şcoală, după exemplul Asociaţiei Elevilor din Constanţa. Tinerii şi-au propus să lupte pentru eliminarea fondului clasei, gratuitatea manualelor de liceu şi depolitizarea şcolilor.

Modifică Setările