Toate stirile


Cum se văd de peste Atlantic primele 100 de zile ale administraţiei Trump | uniunea europeana

Cum se văd de peste Atlantic primele 100 de zile ale administraţiei Trump

Donald Trump a devenit oficial preşedinte al Statelor Unite în urmă cu 100 de zile, un termen la împlinirea căruia specialiştii trag linie şi analizează, cum se obişnuieşte în cazul fiecărui nou lider al Casei Albe, care a fost impactul politicii duse de noua administraţie de la Washington. Experţi ai German Marshall Fund au evaluat modul în care au fost percepute, inclusiv la Bucureşti, primele luni ale preşedinţiei miliardarului republican.

Ultimele bilete la a opta ediţie a evenimentului TEDxEroilor. Cine sunt speakerii de la Cluj | dacian ciolos

Ultimele bilete la a opta ediţie a evenimentului TEDxEroilor. Cine sunt speakerii de la Cluj

Biletele pentru a opta ediţie a TEDxEroilor din Cluj - anunţat drept cel mai complex eveniment de tip TEDx din România şi Europa de Est - se mai pot cumpăra azi şi mâine la preţul de 200 de lei direct de pe site-ul organizatorilor. De pe scena Casei de Cultură a Studenţilor vor vorbi şi fostul premier Dacian Cioloş, multipla campioană mondială Elena Pagu şi preşedintele executiv al Salvaţii Copii, Gabriela Alexandrescu.

Cristian Preda nu merge la recepţia de 9 Mai de la Cotroceni: N-am chef să ciocnesc şampanie cu pungaşi | klaus iohannis

Cristian Preda nu merge la recepţia de 9 Mai de la Cotroceni: N-am chef să ciocnesc şampanie cu pungaşi

Europarlamentarul independent Cristian Preda a anunţat că nu va da curs invitaţiei de la Palatul Cotroceni pentru recepţia de 9 Mai, deoarece preşedintele Iohannis a renunţat la criteriul integrităţii în selecţia invitaţilor, pe care îl folosise la recepţia de 1 Decembrie neinvitând persoane condamnate penal, Preda adăugând că nu vrea să ciocnească şampanie cu ”pungaşi”.

Postari Recente