O tânără a ajuns la spital după ce a rămas cu un vibrator înţepenit în posterior: „Îl simţeam în stomac, am încercat să îl scot cu un cleşte de grătar“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emma Phillips a regretat că s-a jucat cu jucăriile nepotrivite FOTO theladbible.com
Emma Phillips a regretat că s-a jucat cu jucăriile nepotrivite FOTO theladbible.com

O britanică a ajuns la spital cu o problemă mai puţin obişnuită: tânăra a rămas cu un vibrator înţepenit în posterior după o noapte romantică petrecută alături de iubitul ei.

Emma Phillips şi-a dat seama că are o problemă atunci când, după o noapte cu iubitul ei, a simţit cum vibratorul îi bâzâia în posterior. Se pare că iubitul ei a vrut să facă o glumă şi i l-a ascuns în cel mai nepotrivit loc. „Ne-am uitat prin cameră, credeam că a căzut pe jos. Dar, la un moment dat, îl simţeam cum vibrează până în stomac“, a povestit tânăra, arată theladbible.com

„Am încercat cu prietenul meu să îl scoatem, am folosit o furculiţă, dar nu am reuşit. Am încercat şi un cleşte de grătar, dar după o oră de chin a trebuit să mergem la spital. Amândoi am fost puţin şocaţi“, a mai zis ea.

Cei doi au fost nevoiţi să cheme o ambulanţă, din moment ce consumaseră băuturi alcoolice. „Amândoi băusem în acea seară, deci nu puteam conduce şi a trebuit să sun la urgenţă, a fost cel mai ruşinos telefon din viaţă mea. Începuse să mă doară foarte tare, mai ales că încă funcţiona vibratorul. Deşi mi-a fost ruşine, nu am avut  de ales“, arată tânăra.

După ce i-au făcut radiografie, doctorii au operat-o, iar după 45 de minute Emma era în afară oricărui pericol. Pe de altă parte, prietenul tinerei crede că toată întâmplarea este una amuzantă. „Lui Lee nu i-a fost frică, a crezut că totul e o glumă. I s-a părut amuzant. Cred că ar trebui să sufere şi el aşa ca să simtă ce am simţit eu“, încheie ea. 

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite