VIDEO Ibrahimovici - Mutu, ce duel urât! Suedezul a avut o ratare incredibilă, iar un coleg de al său a comis un fault care a şocat Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ibrahimovici şi Mutu
Ibrahimovici şi Mutu

Partida PSG - Ajaccio a stricat, cu siguranţă, multe bilete la pariuri. Întâlnirea din etapa a 20-a a campionatului s-a încheiat cu un rezultat la care puţini microbişti s-ar fi aşteptat.

Finanţată cu petrodolarii din Qatar, Paris Saint-Germain a preluat modelul Realului „galactic“, cu Zidane, Beckham şi Ronaldo. Gruparea franceză îl are deja pe „diamantul“ Ibrahimovici, iar vineri seară şi-a prezentat ultima achiziţie stelară: brazilianul Lucas Moura, adus de la Sao Paulo pentru 45 de milioane de euro!

Cu toate acestea, liderul din Ligue 1 n-a reuşit să treacă, pe teren propriu, de Ajaccio, care se bate pentru evitarea retrogradării şi care a bifat o singură victorie în ultimele cinci meciuri!

Cu Mutu titular - a jucat 86 de minute - corsicanii au obţinut un punct la Paris, după un 0-0 în care gazdele au atacat în valuri, deşi au evoluat în zece oameni din minutul 45+1. Thiago Motta a văzut „roşu“ direct, după o intrare criminală asupra lui Sammaritano. Atacul a fost atât de dur încât colegul lui Mutu n-a mai putut continua jocul. 

VEZI AICI FAZA

Până la eliminarea lui Thiago Motta, Ibrahimovici a ratat ocazia serii, singur cu portarul advers:

Mutu a avut o şansă de gol, atunci când a executat inteligent o lovitură liberă, însă balonul trimis de „Briliant“ a lovit plasa laterală (45+4).

După acest 0-0, PSG rămâne pe primul loc, cel puţin până la disputarea restul partidelor din etapa a 20-a. Parizienii au 39 de puncte şi sunt urmaţi de Lyon şi de Marseille, ambele cu 38 de puncte. Ajaccio se află pe poziţia a 16-a cu 20 de puncte, cu patru mai multe decât ocupanta locului 18, primul care duce în liga secundă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite