Toate reacţiile din tabăra Stelei după victoria la scor de neprezentare contra lui Vardar Skopje în Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steliştii s-au descătuşat după fiecare gol marcat împotriva lui Vardar Skopje FOTO Răzvan Păsărică
Steliştii s-au descătuşat după fiecare gol marcat împotriva lui Vardar Skopje FOTO Răzvan Păsărică

Succesul obţinut de Steaua, 3-0 cu Vardar Skopje în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, le-a dat aripi steliştilor, care se văd deja calificaţi la „masa bogaţilor.”

La finalul meciului cu Vardar, toată lumea din tabăra Stelei era fericită şi se gândea mai mult de viitorul adversar, din turul al treilea preliminar, decât la returul de peste o săptămână, de la Skopje. Laurenţiu Reghecampf crede că echipa sa a fost net superioară campioanei Macedoniei, calificarea fiind deja acontată.

„Sunt mulţumit de joc pentru că ne-am impus ritmul şi ne-am creat multe ocazii. Cei de la Vardar practic n-au existat pe teren, cred că nu greşesc dacă spun că ei nu se ridică la nivelul nostru. Am câştigat de o manieră entuziasmantă şi am luat o opţiune foarte bună pentru calificare. Consider că am demonstrat şi cu Petrolul, şi cu Vardar că suntem puternici, măcar la nivelul sezonului trecut. Avem vreme să jucăm din ce în ce mai bine, vom ajunge la ritmul pe care dorim să-l atingem în maximum două, trei săptămîni. Jucătorii au calitate şi nu-mi fac probleme că nu vom ajunge curând la forma maximă”, a spus Reghecampf pentru gsp.ro.

La fel de entuziasmat a fost şi managerul Stelei, Mihai Stoica, acesta lăudându-l în special pe Cristi Tănase: „Au fost ocazii mari şi în repriza doua. Dacă la meciul cu Petrolul am spus că diferenţa ar fi trebuie să fie mai mare, acum trebuia să fie mult, mult mai mare. Am luat o opţiune aproape decisivă. Sunt mulţumit de atitudinea băieţilor. Arătăm că avem ritm, trebuie să avem şi anduranţă. Sperăm să facem o sută şi ceva de victorii şi să mergem în grupele competiţiei. Tănase este unul dintre cei mai valoroşi jucători români la ora actuală şi, dacă se pregăteşte aşa cum a făcut-o acum, ne va fi greu să-l mai ţinem. Are nişte calităţi formidabile. Dacă ia un adversar la 1-1, îi creează coşmaruri, indiferent de valoarea acestuia”, a comentat Stoica la Digi Sport.

Anghel Iordănescu, fost selecţioner, a spus pentru Dolce Sport: "Steaua a făcut un meci bun, spectaculos. Jocul Stelei a avut viteză şi calitate, din păcate nu s-au concentrat la finalizare. Mi-a plăcut ca au făcut pressing avansat, dar au ratat enorm. S-a văzaut clar diferenţa dintre cele două echipe. Nu ştiu dacă Steaua va mai reuşi să îşi creeze atâtea ocazii cu viitorul adversar din preliminarii, dar sunt sigur că se vor concentra mai bine în următoarea fază."

Viorel Păunescu, fost preşedinte al Stelei: "Dacă Steaua marca 5-6 sau 7 în prima repriză era foarte bine."

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite