Teodor Ştefanca: „A fost un meci frumos, am ieşit cu fruntea sus”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei din liga a IV-a Avântul Bârsana, Teodor Ştefanca, a declarat după meciul cu Steaua, pierdut cu scorul de 0-4 în 16-imile Cupei României, că a fost un joc frumos şi că el şi colegii săi au ieşit „cu fruntea sus” şi au arătat că în Maramureş se joacă un fotbal frumos.

„A fost un meci frumos, noi am încercat să ţinem piept cât putem şi zic că am ieşit cu fruntea sus. Îmi felicit jucătorii care au evoluat 90 de minute. Am încercat să stăm cât de bine în teren şi să nu lăsăm spaţii libere. După pauză s-a simţit lipsa de pregătire fizică a noastră. Ei sunt jucători profesionişti şi evoluează în Liga Campionilor, iar noi o echipă ce joacă în liga a patra din Maramureş. Am dovedit că şi în Maramureş se joacă un fotbal frumos”, a declarat Ştefanca, citat de Mediafax.

Formaţia Steaua s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins, joi seară, pe stadionul Comunal din Berceni, scor 4-0 (1-0), echipa de liga a patra Avântul Bârsana, în 16-imile competiţiei.

La finalul partidei, jucătorii echipei Avântul Bârsana au oferit palincă în traiste fotbaliştilor de la Steaua. „Noi moroşenii suntem foarte ospitalieri, şi ne şase bine să oferim o horincă sau o şuncă unde mergem", a menţionat Teodor Ştefanca, viceprimar al comunei Bârsana din judeţul Maramureş.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite