Schimbări importante în echipa de FED Cup a României! Cine intră, cine iese din joc la meciul cu Elveţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România va întâlni Elveţia pe 21 şi 22 aprilie, la Cluj Napoca, un meci în care echipa noastră va suferi modificări importante.

Cu două săptămâni înaintea meciului România – Elveţia, din barajul de promovare în Grupa Mondială I a Fed Cup, căpitanul nejucător al echipei noastre, Florin Segărceanu, ştie deja echipa.

De altfel, el a şi anunţat-o într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor. ”Am fost şi la Indian Wells, să ştiu programul lor exact şi care sunt preferinţele şi din punctul de vedere al suprafeţei. În momentul de faţă, echipa clară este cu Simona, Sorana, Irina şi Miki. Ele sunt cele patru jucătoare care au confirmat şi care vor veni la Fed Cup sperând că până atunci totul o să fie OK”, a declarat Segărceanu în interviul citat.

Aşadar, cele mai valoroase patru jucătoare din clasamentul WTA, Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu, se vor afla pe zgura ce va fi amplasată săptămâna viitoare în sala Polivalentă din Cluj şi vor lupta pentru revenirea între cele mai valoroase 8 echipe de Fed Cup ale lumii.

Faţă de meciul contra Canadei, din luna februarie, Segărceanu le va avea la dispoziâie pe Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu, care le înlocuiesc pe Ana Bogdan şi Raluca Olaru. 

Dacă Simona Halep va juca sigur două meciuri de simplu, a doua titulară din meciurile de simplu va fi aleasă între Sorana Cîrstea şi Irina Begu, în funcţie de forma arătată la antrenamentele de la Cluj. Echipa de dublu ar trebui să fie compusă, la prima vedere, din Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu, cele două fiind jucătoarele cel mai bine clasate în ierarhia mondială a specialităţii. Dar la ce diferenţă de valoare pare a fi între cele două formaţii e posibil ca meciul de dublu nici să nu se mai joace.Body

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite