Grecia - România, azi, ora 21.45 (TVR 1) - Ranieri: „Românii au un avantaj mare în faţa noastră. Mutu e ca şi copilul meu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Italianul Claudio Ranieri va debuta diseară în postura de selecţioner al elenilor, în partida Grecia- România, ora 21.45 (TVR 1).

Ranieri, care a antrenat multe echipe în cariera sa, printre care Chelsea, Valencia, Roma, Monaco şi Inter Milano a avut de-a face cu mulţi jucători români: Chivu, Adrian ilie, Mutu."Mutu este ca şi copilul meu. Este un jucător plin de calităţi, un marcator de clasă. Însă cred că şi Marica, Stancu şi alţii sunt jucători foarte buni. Eu am lucrat mereu foarte bine cu românii", a spus Ranieri, care a identificat principalul avantaj al naţionalei noastre: "Avem mare respect pentru echipele din România, au jucători experimentaţi. Pentru România este o posibilitate de revanşă pentru barajul din toamnă. Campionatul din România a început deja, mulţi jucători au disputat şi preliminarii în UEFA Champions League şi Europa League. Este un lucru important, în favoarea românilor"

"Cred că există echipe foarte bune în grupa de calificare. Adversarele noastre sunt bune: România, Ungaria, Finlanda. Toate meciurile vor fi dificile şi trebuie respectate toate echipele."

Claudio Ranieri, antrenor Grecia

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite