Gică Popescu a identificat singurul lucru bun rezultat după moartea lui Prodan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Popescu
Gică Popescu

Gică Popescu a fost omul care a strâns lângă el Generaţia de Aur pentru a-l conduce pe ultimul drum pe fostul lor coleg, Daniel Prodan.

Fostul internaţional a fost extrem de afectat de moartea lui Didi, mai ales că aceasta s-a produs la doar câteva minute după ce vorbise cu prin sms în seara de miercuri. Popescu a ţinut un discurs emoţionat la cimitir şi apoi a vorbit la Realitatea Tv, identificând singurul lucru bun rezultat după moartea lui Prodan. 

"Am încercat să-i ajutăm familia lui Didi Prodan, să treacă mai uşor prin acest moment. Eu ştiu cât de mult i-a iubit pe toţi dintre colegii noştri. Am considerat că ultimul lucru pe care-l putem face este să-l cărăm pe braţe. A fost o decizie pe moment. Cei pe care i-am sunat au fost de acord, au spus că la orice oră vor ajuta familia lui Didi Prodan. M-a impresionat că Răducioiu avenit din Italia, Ionuţ Lupescu din Elveţia, ne-am strâns toţi de unde eram.Aş vrea să spun că dacă ar fi să găsim un lucru bun e că ne-am reunit noi, cei din Generaţia de Aur, şi că am înţeles că interesele personale nu-şi au rostul. Îmi pare rău că o tragedie ne-a legat din nou. Acest grup al nostru nu trebuie să fie destrămat", a spus Popescu.

Gică Popescu şi-a spus şi părerea şi despre actuala conducere a fotbalului românesc. "Deocamdată, FRF are un preşedinte ales democratic. Oricare dintre foştii mei colegi de la naţională care a luat calea administrativă este mai bun decât cei de acolo! Dacă nu înţelegi fenomenul, este imposibil să-l pui în practică. Actuala conducere a FRF a încercat să fure din programul meu, dar n-au înţeles. Au citit, dar n-au interpretat cum trebuie. Vorbesc din punct de vedere tehnic", a mai spus Gică Popescu la Realitatea Tv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite