Darren Cahill vorbeşte pentru prima dată despre un subiect delicat şi personal: „Soţia mă întreabă când plec de acasă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cahill

Australianul Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, este o prezenţă discretă în lumea mondenă a sportului şi vorbeşte foarte rar despre familia lui.

Pe parcursul turneului de la Roland Garros, Cahill a acordat un interviu mai amplu pentru Radio RG, în care a spus şi câteva vorbe despre familia sa. 

 “Eu stau departe de familia mea 25-30 de săptămâni pe an. Dar familia mă înţelege. Soţia mea  se uită la calendar atunci când sunt acasă 2-3 săptămâni şi mă întreabă când mai plec. Unii oameni văd asta ca pe un sacrificiu, eu o văd ca pe o alegere, ceva ce eu îmi doresc să fac. Am o familie grozavă care mă susţine şi care ştie cât îmi place să fac ce fac. E foarte interesant pentru oricine să fie implicat în ce înseamnă tenisul la cel mai înalt nivel posibil. Şi pentru că iubesc sportul ăsta, mă gândesc la el în fiecare clipă”, a spus Cahill, care locuieşte la Adelaide, dar are o casă şi în Las Vegas.  “Noi ne-am mutat înapoi la Adelaide pentru că familia mea e acolo, soţia mea e din Adelaide”, a mai spus el.

cahill

Darren a precizat că este fascinat de familia Simonei Halep şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei. ”E un suflet bun. Trebuie să vorbeşti cu ea ca să înţelegi. Cred că are ceva australian în ea şi de asta e uşor şi pentru mine…Îi place umorul meu, şi eu fac nişte glume idioate când vine vorba de umor australian. Engleza ei s-a îmbunătăţit semnificativ în ultimele 12 luni, aşa că înţelege glumele mele ceva mai bine acum.

Dar cultura românilor mi se pare fascinantă - iar ea e aromâncă - ceea ce e un pic diferit de români. Sunt foarte legaţi de familie şi familiile nu se mută din locul unde locuiesc… Ea e dintr-o localitate numită Constanţa, care e cam la 2 ore distanţă de Bucureşti. Familiile sunt unite, nu prea există divorţuri, sunt familii mari, fac nunţi cu 600 de invitaţi. Lucrul ăsta este asemănător cu ce e în Australia. E foarte asemănător cu felul de a fi al australienilor, cărora le place să trăiască în locurile un de au copilărit, în preajma familiei”, a mai declarat Cahill conform treizecizero.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite