Chelsea a fost învinsă pe teren propriu de ultima clasată din Premier League, QPR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chelsea a fost învinsă de Queens Park Rangers chiar la ea acasă. FOTO Reuters
Chelsea a fost învinsă de Queens Park Rangers chiar la ea acasă. FOTO Reuters

Ultima clasată din Premier League, Queens Park Rangers, a obţinut prima victorie în deplasare în ultimele 24 de meciuri.

QPR a învins-o pe Chelsea chiar la ea acasă, scor 1-0, pe Stamford Bridge, unde campioana Europei a fost pusă la zid chiar de ocupanta ultimului loc din clasamentul Premier League.

Până la partida de miercuri, Chelsea era neînvinsă pe teren propriu în faţa celor de la QPR de mai bine de 30 de ani. Unicul gol al partidei a fost marcat de un fost fotbalist de-al lui Chelsea, Shaun Wright Phillips ('78), iar cea mai mare ocazie a londonezilor a purtat semnătura a lui Torres ('53).

Antrenorul lui QPR, Harry Redknapp, a fost foarte entuziasmat de rezultatul echipei sale: „I-am spus secundului meu că nu îmi amintesc o victorie mai bună decât aceasta. Este un rezultat excelent. Sper să ne stimuleze, este prima victorie în deplasare din ultimele 24 de meciuri. Este o reuşită după meciul pierdut cu Liverpool (0-3). Cred că îmi pot mobiliza fotbaliştii să continue în acelaşi stil“.

Tehnicianul lui Chelsea, Rafa Benitez, a vorbit despre înfrângerea formaţiei de pe Stamford Bridge: „Nu mai putem face paşi greşiţi pentru a ne apropia de locul întâi. După cum s-a văzut, unii jucători au fost obosiţi. QPR a profitat de erorile noastre, am făcut o greşeală să le oferim şansa asta“.

Londonezii sunt pe locul patru în clasamentul Premier League, la 14 puncte de liderul Manchester United. Steaua ar putea întâlni-o pe Chelsea în faza optimilor Europa League, dacă roş-albaştrii vor învinge Ajax şi Chelsea va câştiga cu Sparta Praga. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite