Noi disensiuni în PNL. Candidatul pentru Sectorul 5 îl somează pe primarul interimar să se dezică de Vanghelie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Raeţchi va candida la Primăria Sectorului 5 din partea PNL FOTO Eduard Enea
Ovidiu Raeţchi va candida la Primăria Sectorului 5 din partea PNL FOTO Eduard Enea

Ovidiu Raeţchi, candidatul PNL la Primăria Sectorului 5, a postat un mesaj pe Facebook în care le cere actualilor liberali din primărie să rupă prietenia cu Marian Vanghelie. Potrivit unor surse din partid, mesajul lui Raeţchi îl vizează direct pe Dan Croitoru, actualul primar interimar al Sectorului 5, cu carnet PNL.

 „Îi chem pe toţi liberalii la o luptă neechivocă cu Vanghelie si PSD. Voi oferi tuturor membrilor PNL Sector 5 aflaţi în dileme identitare un răgaz cinstit de gândire de o săptămână. Timp suficient pentru a-şi clarifica statutul, nemultumirile, nostalgiile şi pentru a putea face o opţiune clară. În faţa unei confruntari esenţiale cu stânga reprezentată de PSD şi Marian Vanghelie, PNL nu îşi permite niciun soi de ambiguitate: ar fi necinstit faţă de o majoritate solidă a cetăţenilor care doresc o schimbare profundă în Sectorul 5. Nu voi accepta în echipa noastră oameni cu dublă comandă, tributari primarului suspendat al Sectorului 5, nici persoane care înţeleg doar să fructifice apartenţa la PNL pentru beneficii personale. După clarificări, voi face publică poziţia lor“, a scris Raeţchi pe Facebook.

Surse din PNL au povestit pentru „Adevărul“ că Ovidiu Raeţchi a postat acest mesaj cu dedicaţie pentru colegul său de partid, Dan Croitoru, actualul primar interimar al Sectorului, după ce Marian Vanghelie şi-a pierdut funcţia în urma problemelor penale.  Dan Croitoru, deşi liberal în acte, a fost unul din apropiaţii lui Marian Vanghlie cât timp acesta a condus Primăria.

De altfel, Tribunalul Bucureşti a decis citarea primarului interimar al Sectorului 5 Bucureşti, Dan Croitoru, la următorul termen al procesului în care este judecat Marian Vanghelie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite