Adrian Năstase: „Nu voi vorbi de la tribună, este rândul colegilor mei să vorbească“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Năstase nu le va vorbi delegaţilor
Adrian Năstase nu le va vorbi delegaţilor

Fostul premier Adrian Năstase a venit, în calitate de invitat, la Congresul PSD, însoţit de fiul său mai mare, Andrei Năstase. Fostul premier a anunţat că nu va ţine un discurs, fiind interesat, în special, de noile raporturi de forţe din partid.

„Am venit pentru că aştept cu interes mesajul politic care se va da aici. Recunosc că vreau să văd şi o fotografie a noilor raporturi de forţă din partid, pentru că alegerile întotdeuna ne arată cum se aşază plăcile tectonice în partid. Am venit din prietenie şi cu dorinţa de a vedea prieteni, colegi“, a spus Năstase.

El a arătat că are emoţii pentru revederea cu foştii colegi de partid, de care a spus că i-a fost dor.
„Am foarte mulţi prieteni în continuare. Sunt unii care mă consideră trist, sunt unii care mă consideră prea agresiv, sunt alţii care consideră că m-am schimbat, alţii că nu. Evident că m-am scimbat, după o încercare care a fost foarte dură“, a spus Năstase.

El a menţionat că nu va avea un discurs în faţa Congresului PSD. „Am venit la Congres doar ca invitat, nu voi avea un discurs. Ama vut o discuţie cu Victor Ponta înainte de Congres. Nu voi vorbi d ela trubună, este rândul colegilor mei să vorbească“, a mai spus Năstase.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite