Sute de persoane amendate şi zeci de kilograme de fructe şi legume confiscate, în Sectorul 6 al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Sectorul 6 al Capitalei au avut loc mai multe acţiuni de salubrizare, după cum au anunţat reprezentanţii primăriei de sector. De asemenea, poliţiştii locali i-au amendat şi pe cei care vindeau ilegal fructe furate.

Săptămâna trecută, în sectorul 6 al Capitalei a avut loc o amplă acţiune de salubrizare şi dezafectare a mai multor adăposturi improvizate în apropierea Cartierului ANL Brâncuşi şi a Bulevardului Timişoara.
În urma acţiunii, au fost identificate 11 persoane cu vârste cuprinse 16 şi 74 de ani care au fost conduse către centrele sociale de pe raza sectorului pentru a fi luate în evidenţă şi pentru a li se acorda ajutorul necesar.

Amenzi în valoare de peste 15.000 de lei, aplicate în luna august de poliţiştii locali

Totodată, în luna august, agenţii Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice, prin căutarea persoanelor care încalcă normele de convieţuire socială, ordinea şi liniştea publică. Totodată, au fost identificate persoane care consumă alcool şi deranjează ordinea şi liniştea publică.

În urma intervenţiilor, au fost legitimate 879 de persoane, au fost identificate 72 de persoane fără adăpost şi aplicate 76 amenzi, în valoare de 10.700 lei. De asemenea, au fost efectuate controale şi în pieţele agroalimentare din sectorul 6 pentru a-i îndepărta pe falşii producători agricoli şi pentru a-i face pe cei care comercializează produse să respecte normelor de curăţenie.

Au fost legitimate 877 de persoane, fiind amendate 243, în timp ce kilograme întregi de fructe şi legume comercializate ilegal au fost confiscate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite