Cum arată parcarea de 3 milioane de euro de la Intercontinental, inaugurată după doi ani de renovări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagini cu Parcarea TNB de la Universitate, în ziua inagurării FOTO Sever Gheorghe / Bucureşti, 26 februarie 2015
Imagini cu Parcarea TNB de la Universitate, în ziua inagurării FOTO Sever Gheorghe / Bucureşti, 26 februarie 2015

Lucrările de la Parcarea Intercontinental s-au încheiat recent, iar astăzi, după doi ani de renovări, parcarea din centrul Bucureştiului a fost inaugurată.

Grupul Interparking a preluat parcarea subetrană din complexul Intercontinental - Teatrul Naţional în 2013, atunci când au fost demarate lucrările de reabilitare de la această parcare subterană. 

Parcarea a fost construită în anii 70, însă nu trecuse niciodată printr-un proces de reabilitare şi modernizare. Recent, modernizarea parcării s-a încheiat, iar bucureştenii se pot bucura de astăzi de peste 960 de locuri de parcare în mijlocul Capitalei.

În cadrul lucrărilor, printre altele, s-au schimbat instalaţiile de ventilaţie, cele sanitare şi cele electrice. De asemenea, s-au refăcut complet suprafeţele: pardoseli, plafoane, stâlpi şi pereţi. 

Parcarea a mai fost dotată şi cu un sistem performant de managment, dispozitive de citire a plăcuţelor de înmatriculare, sisteme de plată automate localizate la principalele accese, un sistem de detectate şi semnalizare a locurilor libere, sisteme data-voice şi CCTV, precum şi un sistem eficient de managment centralizat.

Trei milioane de euro

Pentru reabilitarea şi modernizarea parcării a fost necesară suma de trei milioane de euro. În următoarea perioadă, în această parcare vor exista şi locuri special amenajate pentru autoturismele cu alimentare electrică. Tariful pentru o oră de parcare este de 3 lei, dar clienţii permanenţi pot opta pentru un abonament full-time.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite