Chiulul sau Constituţia? De ce a făcut PSD pasul în spate pe definiţia familiei tradiţionale. Cernea: Niciun partid nu se opune acestui referendum homofob 22

PSD a retras definiţia familiei tradiţionale de pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor invocând o încâlceală procedurală, însă Opoziţia spune că, de fapt, PSD n-ar fi reuşit să-şi mobilizeze parlamentari, deci, ca să nu se facă de râs, a inventat o scăpare. Între timp specialiştii atrag atenţia că din dorinţa de a elimina posibilitatea parteneriatelor civile între persoane de acelaşi sex, iniţiativa restrânge conceptul de familie.

Chiulul sau Constituţia? De ce a făcut PSD pasul în spate pe definiţia familiei tradiţionale. Cernea: Niciun partid nu se opune acestui referendum homofob Vezi comentarii 22
Psd

Doi dintre cetăţenii israelieni răniţi în accidentul din Capitală vor fi externaţi, al treilea este în stare gravă

Doi dintre cetăţenii israelieni răniţi în accidentul din Capitală vor fi externaţi, al treilea este în stare gravă

Doi dintre cetăţenii israelieni răniţi după ce maşina în care se aflau a plonjat în râul Dâmboviţa, la ieşire din Capitală, sunt în stare bună şi urmează să fie externaţi în următoarele zile, al treilea fiind în stare gravă, conform medicilor. Reprezentanţii Ambasadei Israelului la Bucureşti au precizat că rudele celorlalţi doi tineri care se aflau în autoturism şi au decedat vor primi asistenţă consulară.

Ministrul Daea, despre scandalul fermei de porci a lui Liviu Dragnea: „România nu are capacitatea de a produce în maternităţi necesarul de porci”

Ministrul Daea, despre scandalul fermei de porci a lui Liviu Dragnea: „România nu are capacitatea de a produce în
maternităţi necesarul de porci”

Petre Daea, Ministrul Agriculturii, a vorbit, într-o emisiune de la Digi 24, despre priorităţile ministerului pe care-l conduce, printre care se numără şi sprijinirea fermelor de porci.  Legat de ferma de porci a fiului lui Liviu Dragnea, ministrul Daea a declarat că „ dacă îndeplineşte condiţiile” poate beneficia de subvenţii de la stat, mai ales că „România nu are capacitatea de a produce în maternităţi necesarul de porci.”

Dezbatere pe Legea referendumului. Nicolicea: Domnul Dragnea are un cuvânt foarte important de spus, să nu zic că are şi drept de veto | klaus iohannis

Dezbatere pe Legea referendumului. Nicolicea: Domnul Dragnea are un cuvânt foarte important de spus, să nu zic că are şi drept de veto

Preşedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor, Eugen Nicolicea, a organizat, miercuri, o dezbatere pe tema modificării Legii referendumului, în cadrul acesteia fiind prezentat un proiect de lege care îngrădeşte dreptul preşedintelui de a alege temele pentru o consultare populară. Din cauza faptului că la dezbatere au fost mai puţin de 10 aleşi, Nicolicea a încheiat dezbaterea după aproape 30 de minute.

Concluziile evaluării Ministerului Public şi Direcţiei Naţionale Anticorupţie, prezentate de ministrul Justiţiei

Concluziile evaluării Ministerului Public şi Direcţiei Naţionale Anticorupţie, prezentate de ministrul Justiţiei

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, urmează să prezinte, miercuri, la ora 18.00, concluziile evaluării Ministerului Public şi Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), în urma deciziei Curţii Constituţionale potrivit căreia în cazul anchetei privind OUG 13 s-ar fi încălcat legea, după ce s-a întâlnit luni cu procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, iar în 15 martie, cu procurorul general, Augustin Lazăr.

În urma numeroaselor incriminări, spuse şi scrise, privind „cadoul” prietenesc pe care i l-am făcut, în februarie 1990, lui Gabriel Liiceanu, mă văd obligat să-mi recunosc, smerit, faptele şi să mă pun, gata de jertfă, la dispoziţia tuturor „organelor” acreditate, pentru lămurirea definitivă a cazului.

acum 2 zile · comentarii (189)

E greu de crezut că sunt atât de puţini manageri care îşi dau seama că scandalul şi sudalmele la adresa fetelor de la HR, cele care îi împiedică să obţină nu ştiu ce job important, nu fac decât să scoată în evidenţă slăbiciunea lor şi, mai ales, faptul că, cel mai probabil, nu erau potriviţi pentru acel post.

acum 3 zile · comentarii (31)

România întâlneşte duminică Danemarca într-un context deloc fericit pentru fotbalul nostru. Presiunea este mare pentru echipa naţională, deoarece competiţia internă este răvăşită de neajunsuri şi scandaluri, în cupele europene contăm din ce în ce mai puţin, iar naţionala pare singura echipă capabilă să mai umple un stadion.

acum 3 zile · comentarii (3)

Directorul Liceului Teoretic „Lucian Blaga” din Tiraspol, profesorul Ion Iovcev a acordat un interviu, în exclusivitate pentru site-ul Asociaţiei Europene de Studii Geopolitice şi Strategice „Gheorghe I. Brătianu”, unde a punctat realităţile geopolitice cu care se confruntă românii transnistreni în cei 25 de ani care s-au scurs de la războiul care i-a scos de sub autoritatea Chişinăului.

acum 3 zile · comentarii (8)

Ne facem unii altora chip cioplit. Ne alegem reprezentatul cel mai rău al oponentului şi ne certăm cu el, indiferent cu cine vorbim. Toţi ceilalţi sunt nişte oameni de paie cu chip cioplit. Faptul că majoritatea suntem oameni rezonabili e desconsiderat ca truism. Teoretic om fi, practic ne comportăm toţi ca nebunii şi îi tratăm pe ceilalţi la fel.

acum 4 zile · comentarii (38)

Corupţia şi sărăcia, ca efect nemijlocit al acesteia, sunt adevăratul flagel al societăţii contemporane în România. Biserica Ortodoxă Română se înşeală identificându-l altundeva! Iar pe lângă faptul că risipeşte eforturi şi potenţial angajându-se în lupta antiavort, ea mai şi contribuie activ la poziţionarea geo-culturală a României în sfera de influenţă a Rusiei, acolo unde legile antiavort au fost înăsprite în ultimii ani şi drepturile omului ciuntite.

acum 5 zile · comentarii (150)

Ieri, Primăria Capitalei a transmis un Comunicat. Acesta începe aşa: „La initiativa Primarului General, Gabriela Firea, ieri, la sediul Municipalităţii, a avut loc o şedinţă de lucru la care au participat toţi factorii decizionali, responsabili cu identificarea unor soluţii pentru decongestionarea traficului din zona Prelungirea Ghencea.”

acum 5 zile · comentarii (5)

Nişte vremuri aiurea, în care nu mă mai interesează mare lucru din afara clopotului meu de sticlă. Doar accidental, am vrut să văd ce mai e prin sport, şi, la ceas de noapte, am ajuns la ediţia electronică a singurului cotidian de sport autohton care mai apare pe hîrtie. N-am apucat să citesc despre minunăţiile baghetei lui Daum, că ochii mi-au picat spre un titlu al lui Tolontan; şi la o poză.

acum 5 zile · comentarii (41)

La 18 martie 1906, în localitatea franceză Montesson, inventatorul român Traian Vuia a realizat o premieră mondială: primul zbor cu un aparat autopropulsat mai greu decât aerul. La 111 ani de la această zi memorabilă pentru istoria aviaţiei mondiale, europarlamentarul român Maria Grapini a decis să aniverseze acest eveniment printr-un eveniment deosebit desfăşurat în două etape la Bruxelles, în data de 7 martie 2017.

acum 6 zile · comentarii (3)

Nimic, nici o explicaţie de orice natură ar fi ea - salarii mici, condiţii precare de muncă, siguranţa circulaţiei care nu mai e garantată de nimeni, căci infrastructura feroviară este aproape complet distrusă, locomotivele ce pot fi lesne comparabile cu nişte bombe cu ceas- nu justifică iresponsabilul act terorist comis miercuri asupra unei părţi dintre cetăţenii României de angajaţii de la Calea ferată.

acum 6 zile · comentarii (4)
Postari Recente