Comisarii europeni Dacian Cioloş şi Cecilia Malmstrom vin mâine la Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenda comisarilor include întrevederi cu preşedintele Republicii Moldova Nicolae Timofti, cu prim-ministrul Iurie Leancă şi cu preşedintele Parlamentului Igor Corman. Dacian Cioloş va participa la Congresul reprezentanţilor autorităţilor locale şi va merge în autonomia găgăuză.

Mâine, Dacian Cioloş, Cecilia Malmstrom şi Iurie Leancă vor avea o întrevedere trilaterală, după care vor susţine o conferinţă de presă comună, la Casa Guvernului.

Seara, cei doi comisari europeni vor avea o întâlnire cu preşedintele Republicii Moldova Nicolae Timofti, iar ulterior cu preşedintele Parlamentului Igor Corman.

Vineri, Dacian Cioloş va efectua o vizită la Comrat, unde se va întâlni cu guvernatorul UTA Găgăuz-Yeri, Mihail Formuzal. După aceasta, va discuta cu studenţii de la Universitatea din Comrat. Seara, Dacian Cioloş va merge în satul Costeşti, raionul Ialoveni, pentru a vorbi cu agricultorii din localitate.

În acceaşi zi, pe 23 mai, Comisarul European pentru Afaceri Interne, Cecilia Malmstrom, va participa la forumul public Femeile pentru o Moldovă europeană. Ulterior, prim-ministrul Iurie Leancă şi Cecilia Malmstrom vor susţine o prelegere publică la Universitatea de Stat din Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite