O tânără de 20 de ani a murit într-un accident la Cujmir. Se întorcea cu prietenul ei de la un majorat

O tânără de 20 de ani a murit într-un accident la Cujmir. Se întorcea cu prietenul ei de la un majorat

Autoturismul a intrat violent într-o casă

O tânără de 20 de ani din Mehedinţi şi-a pierdut viaţa duminică dimineaţă într-un cumplit accident de circulaţie care a avut loc în localitatea Cujmir.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul s-a petrecut pe DN 56 A, pe raza localităţii Cujmir, duminică dimineaţă, în jurul orei 4,20. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că vinovat de producerea accidentului este prietenul tinerei decedate, în vârstă de 23 ani, care circula cu viteză mare pe un carosabil umed. Din cauza aceasta, a pierdut controlul volanului, moment în care s-a izbit de un cap de pod, după care a ricoşat violent într-o casă de pe marginea drumului.

Fata care se afla pe scaunul din faţă dreapta a murit pe loc, echipajul medical de pe Ambulanţă declarându-i decesul. A fost scoasă dintre fiarele contorsionare ale autoturismului de un echipaj de pompieri din cadrul Staţiei de la Vânju Mare. Tinerii se întorceau de la o petrecere de majorat.

Şoferul a fost adus în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin.
La locul evenimentului, pompierii au asigurat şi măsurile de apărare împotriva incendiilor. Poliţia continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul, iar pe numele şoferului vinovat de producerea accidentului s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

citeste totul despre: