Ela Crăciun, Julius Constantinescu şi Cetin Ametcea, despre importanţa meselor în familie: „Toţi banii din lume nu pot recupera bucuria meselor în familie“ 0

Bloggerii Ela Crăciun, Julius Constantinescu şi Cetin Ametcea fac parte din categoria oamenilor pentru care mesele în familie sunt deosebit de importante, iar într-un interviu pentru „Adevărul“ au împărtăşit cele mai frumoase amintiri din jurul mesei şi au dezvăluit care sunt beneficiile unui astfel de ritual.

Ela Crăciun, Julius Constantinescu şi Cetin Ametcea, despre importanţa meselor în familie: „Toţi banii din lume nu pot recupera bucuria meselor în familie“ Vezi comentarii 0
Alexandra Cheroiu Autorul articolului
Citesc mai târziuAdaugă articolul în arhiva ta.

Generaţia de aur a supermodelelor s-a reunit după 20 de ani pe acelaşi podium: Cum au arătat Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford şi Carla Bruni

Generaţia de aur a supermodelelor s-a reunit după 20 de ani pe acelaşi podium: Cum au arătat Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford şi Carla Bruni

Supermodelele anilor ’90 au s-au reunit pentru prezentarea de modă a colecţiei primăvară-vară 2018 a casei de modă Versace la Săptămâna Modei de la Milano, pentru a aduce un tribut designerului Gianni Versace cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la moartea sa.

Lizeta Oprea Autorul articolului
Citesc mai târziuAdaugă articolul în arhiva ta.

Reţeta de paste pentru campioni, gustoasă şi sănătoasă, dezvăluită de Chef Adrian Şişiu, primul român selectat în competiţi mondială dedicată pastelor

Reţeta de paste pentru campioni, gustoasă şi sănătoasă, dezvăluită de Chef Adrian Şişiu, primul român selectat în competiţi mondială dedicată pastelor

Cunoscute de către maratonişti sub conceptul de Pasta Party, pastele recomandate de Chef Adrian Şişiu conţin ingredientele care ar trebui să facă parte din meniul unui sportiv profesionist: antioxidanţi esenţiali, vitamine, fibre, acizi graşi esenţiali, proteine.

Săptămâna Modei de la Londra: eleganţă relaxată, infuzie de galben şi explozie de flori pentru vara lui 2018 FOTO VIDEO

Săptămâna Modei de la Londra: eleganţă relaxată, infuzie de galben şi explozie de flori pentru vara lui 2018 FOTO VIDEO

Începutul Săptămânii Modei de la Londra a fost marcat de al cincilea atentat terorist desfăşurat în capitala Marii Britanii în ultimele şase luni, explozia din staţia de metrou Parsons Green, din 15 septembrie. În mod ironic, atenţia lumii a fost împărţită între atentat şi prezentarea noutăţilor pentru moda primăverii şi a verii lui 2018, care pun accent pe culori intense, imprimeuri florale, dar mai ales pe ţinute lejere şi elegante.

Hidratează pielea cu albuş şi miere

Hidratează pielea cu albuş şi miere

Graţie mineralelor esenţiale şi a proteinelor pe care le conţine, albuşul este utilizat ca un produs de înfrumuseţare, fiind excelent atât pentru păr cât şi pentru piele. În plus, albuşul are proprietăţi antiinflamatoare, astringente şi decongestionate, care sunt esenţiale pentru menţinerea frumuseţii şi sănătăţii tegumentului.

Măşti cu fructele toamnei

Măşti cu fructele toamnei

După o vară cu temperaturi ridicate, pielea ta are nevoie de mai multă atenţie ca de obicei. Şi cum sezonul fructelor este în toi, ce ai spune de câteva măşti naturale pe care poţi să le prepari cu uşurinţă acasă?

Pe strada asta lungă, cu nume de doctor, am mers în fiecare zi la muncă. De mâine n-am să mai merg. Din cauza ta. Îmi place strada. E liniştită. Văd la tot pasul excremente de câini, dar arată-mi tu o stradă în acest oraş care să nu fie „poluată“ cu aşa ceva! Are case frumoase şi grădini îngrijite.

luna trecuta · comentarii (3)

Se ştie bine, oamenilor le place să descopere locuri speciale şi ascunse, de care puţini alţii au auzit, fie că e vorba despre restaurante, despre evenimente sau multe altele. Şi eu, când scriu despre vreun restaurant puţin ştiut, am cei mai mulţi cititori, mai ales dacă e şi ceva deosebit acolo. Aşa că atunci când primesc un astfel de pont, mă grăbesc să ajung.

acum 2 luni · comentarii (10)

Noutăţile din prima jumătate a lui 2017 în Dubai au adăugat pe deja lunga listă a atracţiilor oraşului o întreagă suită de experienţe artistice, culturale, de entertainment şi distracţie în familie – şi mai sunt încă multe altele pe care le aşteptăm cu nerăbdare în a doua jumătate a anului. Citeşte mai departe pentru a afla recomandările noastre.

acum 2 luni · comentarii (0)

Iubesc mult bătrânul fluviu. Mai bine de jumătate de an (10 zile pe an constant, în fiecare august, începând cu 1993) mi-am petrecut-o pe o insulă în mijlocul Dunării, la Capidava, în preajma Cernavodei. Acolo unde se organizează o Academie de vară, fostă tabără de creaţie Science Fiction, denumită Atlantykron.

acum 2 luni · comentarii (0)

La Kostas a fost deschis acum cinci ani într-o magazie de lângă Foişorul de Foc, o vulcanizare, un atelier sau ceva de felul acela, cu o curte alături. Era un fel de street food sau un mic loc de adunare pentru prieteni, nu cred că s-au gândit de la început că vor face o adevărată afacere cu asta. Au pus câteva bănci de lemn direct pe pietriş şi gata terasa La Kostas.

acum 2 luni · comentarii (7)

Alt Shift e cunoscut pentru clientela sa. Mai mulţi mi-au spus că Alt Shift ar fi un local preferat de hipsteri, însă mie nu mi s-a părut a fi chiar aşa. Or, cel puţin nu la ceasurile prânzului, când am fost eu acolo. Conform definiţiei, pe hipsteri îi recunoşti după câţiva markeri sociali distinctivi, etalaţi (adesea ostentativ) în public, după interese, comportamente, viziuni, preferinţe.

acum 2 luni · comentarii (1)

Numele Cristinei Boboacă a fost pentru mult timp asociat cu folclorul românesc, artista fiind apreciată şi adorată de către iubitorii muzicii populare româneşti. Atingând culmile succesului în lumea folclorului românesc, dar trecând prin experienţe spirituale care au condus-o spre o lume îndepărtată de a noastră, Cristina Boboacă întâlneşte Orientul Îndepărtat.

acum 3 luni · comentarii (1)

Capitala Irlandei de Nord a fost pacificată acum aproape două decenii şi acum încearcă să înflorească şi din punct de vedere turistic, recuperând timpul pierdut în perioada conflictelor interne. Belfast nu e o destinaţie pe care să o treci pe lista de priorităţi, dar nici nu e cazul să o ignori, dacă ţi se o oferă posibilitatea să o vizitezi.

acum 3 luni · comentarii (1)

Dacă atunci când te gândeşti la Dubai, te gândeşti la cămile, înseamnă că n-ai văzut nimic încă. Descoperă iubitorul de animale din tine şi pregăteşte-te să fii uimit de toate celelalte creaturi spectaculoase peste care poţi să dai în acest peisaj urban. Admiră priveliştile ca niciodată până acum - indiferent că eşti singur, cu partenerul tău sau într-o călătorie cu familia, Dubai este gata să te impresioneze cu paleta sa exotică de animale sălbatice.

acum 3 luni · comentarii (0)

Am auzit că pleci în delegaţie în oraşul meu. Delegaţie de-o zi. Pentru că suntem amici de atâta vreme, am şi eu o rugăminte, dacă mă poţi ajuta, după ce-ţi termini treaba în delegaţie. Ai putea, te rog, să tragi o fugă până la cimitirul nou, nu ăla vechi, ăla nou, din care se vede panorama combinatului siderurgic şi să te interesezi la administraţie câţi bani am de plătit la impozitul pe locul de veci?

acum 3 luni · comentarii (9)

Nu am trecut niciodată până acum dincolo de strada Petricani, deşi am mers de foarte multe ori pe ea, în sus şi în jos. Vedeam lacuri acolo, mulţi copaci şi verdeaţă, terenuri virane întinse. Ştiam de lacul şi de Mănăstirea Plumbuita, auzisem de faimosul cartier din jurul lor şi îmi tot propuneam să merg într-o zi, dar tot amânăm.

acum 3 luni · comentarii (19)
Postari Recente