Lizeta Oprea Autorul articolului
Citesc mai târziuAdaugă articolul în arhiva ta.

Cazul straniu al bebeluşului care la 10 luni cântăreşte 28 de kilograme: medicii cred că de vină ar fi o greşeală din timpul sarcinii

Cazul straniu al bebeluşului care la 10 luni cântăreşte 28 de kilograme: medicii
cred că de vină ar fi o greşeală din timpul sarcinii

Un bebluş cântăreşte la zece luni cât media unui copil de nouă ani. Băieţelul are 28 de kilograme, iar medicii nu reuşesc să-şi dea seama cu exactitate care este cauza creşterii bruşte în greutate, însă suspectează că o greşeală din timpul sarcinii a dus la dezechilibrul hormonal al copilului.

Adelina Mărăcine Autorul articolului
Citesc mai târziuAdaugă articolul în arhiva ta.

Care au fost ultimele cuvinte ale piloţilor înainte de prăbuşire, în cazul unora dintre cele mai mari tragedii aviatice

Care au fost ultimele cuvinte ale piloţilor înainte de prăbuşire, în cazul unora dintre cele mai mari tragedii aviatice

Călătoria cu avionul este cel mai sigur mijloc de transport, din punct de vedere statistic, probabilitatea unui accident cu victime fiind mult mai mare în cazul unui drum cu maşina, cu trenul sau pe apă. Totuşi, de-a lungul timpului au avut loc şi numeroase tragedii aviatice, iar cutiile negre de la bordul avioanelor au înregistrat ultimele cuvinte ale piloţilor, înainte de prăbuşire.

Lizeta Oprea Autorul articolului
Citesc mai târziuAdaugă articolul în arhiva ta.

Cum trăieşte cea mai răsfăţată fetiţă din lume: la trei ani are servitori personali, o cadă din aur şi o casă de păpuşi în mărime naturală FOTO

Cum trăieşte cea mai răsfăţată fetiţă din lume: la trei ani are servitori personali, o cadă din aur şi o casă de păpuşi în mărime naturală FOTO

Departe de tot ce ne-am putea imagina că ar putea exista într-o cameră de joacă a unui copil, Sophie, nepoata în vârstă de trei ani a fostului director executiv Formula 1, are un număr impresionant de jucării, o casă de păpuşi în mărime naturală, precum şi un palat de gheaţă, un birou personal pentru colorat şi face baie într-o cadă din aur.

Tipuri de unt mai puţin cunoscute

Tipuri de unt mai puţin cunoscute

Untul, care unul dintre cele mai versatile produse lactate, nu este folosit numai la masa de dimineaţă, ci este utilizat şi la gătit. În plus, untul este produsul lactat consumat de foarte mulţi oameni deoarece este o alternativă sănătoasă la margarină.

Adevărul Live: Povestea fotografului care cutreieră satele româneşti pentru a reînvia tradiţii şi meşteşuguri de mult uitate

Adevărul Live: Povestea fotografului care cutreieră satele
 româneşti pentru a reînvia tradiţii şi meşteşuguri de mult uitate

A realizat peste 18 mii de fotografii, surprinzând traditia şi cultura străveche românească. Razvan Voiculescu este unul dintre marii artişti ai fotografiei contemporane care a ales să meargă din casă în casă prin satele româneşti uitate de lume în căutarea identităţii poporului său. Prin acest proiect îşi doreşte să atragă atenţia asupra păstrătorilor de rost, aducând poveştile lor în faţa publicului.

Viaţa de lux a fiicei fostului director Formula 1: ce are în garderoba de peste 5 milioane de euro FOTO

Viaţa de lux a fiicei fostului director Formula 1: ce are în garderoba de peste 5 milioane de euro FOTO

După ce Tamara Ecclestone, fiica fostului director Formula 1, Bernie Ecclestone, a prezentat modul de viaţă luxos al fiicei sale în noul său show de televiziune, „Lumea Tamarei“, tânăra de 33 de ani îşi prezintă garderoba din luxosul conac în valoare de 70 de milioane de euro din Kensington Palace Gardens, Londra, unde locuieşte alături de soţul său, Jay Rutland, şi fiica lor, Sophia (3 ani).

WallY - noua „peţitoare“ din datingul online

WallY - noua „peţitoare“ din datingul online

Peste 25.000 de români intră în fiecare zi pe site-urile de dating, în căutarea unui partener. Cum să găseşti tocmai persoana 100% compatibilă cu tine în această mare de oameni? Răspunsul îl are cel mai longeviv site de dating din România. Se numeşte WallY şi foloseşte inteligenţa artificială pentru a-ţi găsi sufletul pereche.

Uleiul care stimulează creşterea părului

Uleiul care stimulează creşterea părului

Podoaba capilară reprezintă o parte din frumuseţea femeii, dar diferitele probleme ale părului îi afectează strălucirea. Sunt mai multe ingredientele naturale care în acest moment stimulează creşterea firului de păr când este aplicat pe scalp, iar uleiul de jojoba este unul dintre ele.

Maşinile noastre devin dintr-o dată, vrem, nu vrem, absolut electrice, de la propulsie, până la comenzi şi comunicare, aşa vor nenumăraţi experţi de toate felurile, politicieni înainte de alegeri, ziarişti în goană după senzaţii, apărători de diverse interese de tagma, dar şi foarte mulţi oameni normali bombardaţi, impacientaţi, intoxicaţi cu atâta high-tech greu de digerat.

acum 23 zile · comentarii (12)

Du-m´ acasă, măi Hyundai, cu grămada ta de cai, adăpaţi cu hidrogen sau de-un grup electrogen. Conducerea autonomă este, într-adevăr, o invenţie genială, dar nu că să te feisbucăreşti, uaţapeşti sau, mai rău, să te iutubezi, alea sunt pentru pubertăreii noştri cu blugii ferfeniţă prin jurul genunchilor.

luna trecuta · comentarii (5)

Un circuit pe bază de apă între maşină şi natură, ca suport al schimburilor energetice respective, apare ca un scenariu ideal pentru propulsia oricărui tip de vehicul, fie el acvatic, terestru său spaţial. Automobilul propulsat electric, folosind energia provenită de la o pilă de combustibil, acţionată la rândul ei cu hidrogen şi oxigen, a devenit mai nou laitmotivul scenariilor referitoare la mobilitatea viitorului.

luna trecuta · comentarii (4)

Crumble este o prăjitură cu iz anglo-irlandez, născută în timpul războiului, când toate alimentele erau raţionalizate. Aşa că gospodinele se străduiau să gătească ceva gustos, dar cu ingrediente puţine şi fără gătit îndelungat.

luna trecuta · comentarii (0)

Ce viitor electrizant şi palpitant ni se prezice pe căile noastre, străzi alb-transparente pe mai multe niveluri, susţinute pe aer, vehicule sferice, complet transparente, că baloanele de săpun, alunecând uşor, dar repede pe acele străzi, cu oameni fericiţi înăuntru, cer albastru cu norişori cumulus pe fundal, Salvador Dali redivivus.

luna trecuta · comentarii (11)

Cum să nu facem salată de vinete acum, cu vinete dulci coapte la soare? În luna august sunt cele mai bune vinete pentru zacuscă sau salată, sunt dulci, moi, pufoase, fără multe seminţe. Acum e momentul să ne bucurăm din plin, să gătim vinetele în zeci de reţete delicioase.

acum 3 luni · comentarii (2)
Postari Recente