retete pentru postul pastelui - ultimele știri
Postul Paştelui, cel mai important şi de durată din cele patru posturi importante de peste an, se suprapune cu perioada în care apar trufandalele. Tocaniţa de urzici are cu totul alt gust dacă adăugaţi un ingredient folosit de moldovence
Celebra Sanda Marin avea în volumul Carte de Bucate şi reţeta de ghiveci călugăresc, potrivită pentru Postul Paştelui, însă după ce cartea a fost retipărită, în 1954, preparatele cu referinţe religioase, cum este şi ghiveciul de post, au fost introdu...
Pe cât de banală, pe atât de gustoasă este conopida la cuptor cu puţin curry, care poate fi la fel de bună precum cartofii prăjiţi. Cel puţin aşa susţine Darya Rose pe blogul „Summer Tomato“, care dă asigurări că această reţetă, ce poate fi preparată...
Printre reţetele pentru Postul Paştelui se numără şi o supă inspirată din bucătăria internaţională. Acrită cu oţet de mere şi îmbunătăţită cu sos de soia, această supă din legume crude poate fi servită rece sau încălzită. „Vegetarian Times“ ne oferă ...
Paella este o mâncare tradiţională specifică regiunii Valencia din Spania, care are ca ingredient principal orezul asezonat cu diverse legume. Această reţetă, care reprezintă un simbol culinar al spaniolilor, este o mâncare perfectă ce poate fi gătit...