preferinte culinare - ultimele știri
Loredana Moise, a cincea soţie a lui Călin Popescu Tăriceanu, a vorbit, în cadrul unei emisiuni de la Antena 3, despre liderul ALDE, mai ales în ceea ce priveşte preferinţele culinare ale acestuia.
Cele mai importante criterii după care îşi aleg românii restaurantele sunt, în ordinea importanţei, următoarele: diversitatea ofertei, gustul şi calitatea produselor şi accesul la restaurant.
Valoarea totală anuală a pieţei de mâncare gătită în cinci dintre cele mai mari oraşe din România este de 7,24 miliarde de lei, iar din aceasta, peste 67% este reprezentată de Bucureşti cu 4,89 miliarde de lei, arată datele Hospitality Culture Instit...
Bucătarul-şef Bernard Vaussion, francezul care a gătit pentru preşedinţii Franţei timp de 40 de ani, a dezvăluit câteva dintre slăbiciunile culinare ale unora dintre cele mai influente personalităţi politice.
Moldovenii sunt mari amatori de mămăligă, oltenii nu se încurcă atunci când vine vorba de un păhărel, în timp ce muntenii preferă legumele şi fructele, iar ardelenii lactatele. Specialiştii spun că „meniul“ zilnic al românilor diferă de la regiune la...