bucatar maniac - ultimele știri
Făina de grâu sau alte tipuri de făină, folosite în bucătărie pentru prepararea unor feluri principale sau pentru desert şi care conţin gluten, reprezintă o problemă pentru persoanele intolerante la această substanţă.
Unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri culinari din România a realizat o listă cu alimentele care nu expiră niciodată, cu condiţia să fie depozitate în condiţii optime. În categoria alimentelor, bucătarul include şi băuturile alcoolice tari.
Una dintre expresiile întâlnite în reţetele pentru prăjituri este „făină cât cuprinde” sau „făină cât cere compoziţia”. Cristian Borod, unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri culinari din România, a explicat de ce nu trebuie să vă speriaţi la întâlni...
Cristian Borod, unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri culinari din România, se poate lăuda cu foarte multe delicatese pe care le-a pregătit şi le-a prezentat publicului. Una dintre acestea este „prăjitura rusească cu brânză”.