barilla - ultimele știri
Borcanele cu Nutella s-au bucurat de multă vreme de supremaţie pe rafturile din supermarketuri, însă acum se confruntă cu o ameninţare iminentă de la un alt rival italian, regăsit de obicei în secţiunea de paste făinoase, potrivit Reuters.
După 10 ani de experinţă în restaurantele italieneşti, Adrian Şişiu, singurul român are a participat la Campionatul Mondial al Pastelor, explică paşii care ar trebui urmaţi pentru un preparat perfect....
Tânărul chef Accursio Lota (SUA) este marele câştigător al celei mai importante competiţii din lume dedicate pastelor şi bucătăriei italiene. În premieră, România a fost reprezentată la Barilla Pasta World Championship 2017 de un tânăr chef din Cluj...
Cum ai certifica brânza cumpărată de la cioban? Super-verde, super-eco? Care îi este impactul asupra schimbărilor climatice? Zero, ciobanii nu au ars niciun gram de motorină. În vreme ce Barilla îşi publică rapoarte anuale de mediu, oamenii de la mun...
Alimentele pe care le mâncăm se aliniază tendinţelor viitorului şi tocmai de aceea marii producători se pregătesc să aducă pe piaţă mâncăruri care vor fi cu totul diferite faţă de ceea ce ştim în prezent.