VIDEO România a intrat în 2010! La mulţi ani!!!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Australienii au întâmpinat noul an cu un spectacol grandios de artificii
Australienii au întâmpinat noul an cu un spectacol grandios de artificii

Primii care au sărbătorit venirea anului nou au fost locuitorii insulelor Kiribati din Oceanul Pacific, cunoscute şi sub numele de Christmas Islands. După Australia, Asia, Orientul Mijlociu, Europa și cele două Americii, ultimii care au numărat ultimele secunde din 2009 și au întâmpinat 2010 au fost locuitorii din Tahiti și Hawai.

Adevărul vă urează un an nou fericit!!!

Peste zece miliarde de oameni au sebat venirea noului an, dar cei din arhipelagul Kiribati au spus primii !La multi ani!. Aceştia au pășit în 2010 la ora 12.00, ora României. Aproximativ 100.000 de locuitori au petrecut Revelionul la 28 de grade Celsius.

În ora următoare, Noua Zeelandă a trecut s-a putu lăuda că a trecut cu bucurie în 2010. La ora 15.00 ora României, a fost rândul australienilor să strige "Happy New Year!" La Sydney petrecerile organizate de autorităţi au scos în stradă 1,5 milioane de oameni, iar pentru grandiosul foc de artificii s-au folosit cinci tone material pirotehnic.

Peste ocean, primii care au întâmpinat 2010 pe continentul american au fost cei din Brazilia, iar cel mai spectaculos Revelion a fost, în SUA, la New York.

Ultimii care au pășit în noul an au fost locuiturii din insulele Hawai și Tahiti, la ora 12.00, ora României.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite