Timişoara: Acţiune, suspans şi urmăriri pe stăzile oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişoara a devenit platou de filmare pentru un serial TV din Egipt

Peste 50 de oameni, actori, cameramani, tehnicieni şi figuranţi sunt angrenaţi în realizarea dramei „Samia Fahmi”, regizat de Nader Galal, unul din cei mai cunoscuţi regizori din lumea arabă. „Regizorul este un fel de Sergiu Nicolaescu pentru ei. Este vorba de un film cu buget nu foarte mare, însă joacă şi câţiva actori foarte cunoscuţi în Egipt”, a declarat Răzvan Marin, reprezentatntul firmei Light Video Production, care se ocupă de suportul tehnic al filmului.

În serial, care va avea 30 de episoade, vor apărea şi 20 de tineri timişoreni, care au fost selectaţi pentru a face figuraţie în diverse secvenţe.


Filmările au loc în numeroase locaţii din oraş; baruri, cluburi, librării, case particulare, vile, curţi interioare din Piaţa Unrii, Piaţa Victoriei, Piaţa Traian şi Bulevardul C.D. Loga şi Strada Pestalozzi. În România, se va mai filma şi în oraşele Constanţa, Bucureşti şi Braşov. „Este un triller poliţist care se desfăşoară în anii 70, în Italia şi Germania. Piaţa Unirii este dat ca Germania, iar zona centrului, Italia”, a mai spus Răzvan Marin.

 
În aceste zile, timişorenii vor avea parte de secvenţe spectaculoase, cu urmăriri în care sunt implicate maşini, motociclete şi chiar un autobuz. Filmările vor continua la Timişoara până pe data de 18 aprilie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite