VIDEO Imagini fantastice surprinse în China: Cerul s-a luminat ca la prânz în toiul nopţii! NASA a intrat pe fir

VIDEO Imagini fantastice surprinse în China: Cerul s-a luminat ca la prânz în toiul nopţii! NASA a intrat pe fir

Ceea ce poate fi descris, deocamdată, ca o „minge de foc“ a apărut deasupra nord-estul Chinei şi i-a lăsat cu gura căscată pe toţi cei care au văzut filmările până acum.

Ştiri pe aceeaşi temă

China se află printre ţările în care apariţia unor Obiecte Zburătoare Neidentificate (OZN) reprezintă un fenomen des întâlnit. 
 
 
Acum, oamenii de ştiinţa încearcă să stabilească ce s-a întâmplat în weekend în oraşul Songyuan din provincia Jilin, în nord-estul Chinei. Concret, în toiul nopţii, o minge de foc a apărut de nicăieri şi a luminat cerul ca-n timpul zilei! Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere, după cum se poate vedea mai jos. 
 
Într-o primă fază, s-a speculat că a fost vorba de explozia unui meteorit. Doar că această teorie nu stă, deocamdată, în picioare, având în vedere că nu există informaţii privind meteoriţi găsiţi la sol, după cum a informat CCTV, televiziunea de stat din China.
 
NASA şi cercetătorii de la Observatorul Purple Mountain, parte a Academiei Chineze de Ştiinţe, studiază imaginile pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate.
 
VEZI EXPLOZIA CARE A LUMINAT CERUL CA ÎN TIMPUL ZILEI
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: