80 de specii de extratereştri trăiesc pe Pământ, avertizează un fost ministru al Apărării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Extratereştrii sunt printre noi, crede un canadian
Extratereştrii sunt printre noi, crede un canadian

Un fost ministru al Apărării din Canada crede că pe Terra sunt zeci de mii de extratereştri, iar aceştia ne-au dat de curând un avertisment.

Paul Hallyer, fost ministru al Apărării din Canada în anul 1960 consideră că în lume sunt peste 80 de specii de extratereştri. 

El a discutat subiectul la „Russia Today“, unde a adus argumente pentru existenţa acestora.

„În 1961 au trecut peste 50 de avioane extraterestre. Comandamentul Suprem Aliat voia să apese butonul de panică, dar s-a răzgândit. 

După trei ani au stabilit că cel puţin patru specii au vizitat planeta noastră în ultima mie de ani“, a spus Hallyer.

Deşi nu aduce dovezi ştiinţifice, canadianul e convins că ştie adevărul. „Sunt prea multe dovezi. Primesc zeci de mesaje în care oamenii îmi zic că au văzut extratereştri şi navele lor. Această informaţie e secretă pentru că guvernele nu vor să vorbească despre ea“, a mai spus fostul ministru al apărării.

El menţionează că 80% din rapoartele pe care le primea când era ministru al apărării despre formaţiuni extraterestre s-au dovedit false, dar 20% nu aveau nicio explicaţie.

Specii pe Pământ

Ca şi românul Lorin Fortuna, care a venit cu teoria civilizaţiilor virtuale goriliene şi reptiliene, Hallyer consideră că Pământul nu numai că a fost vizitat de civilizaţii de pe altă planete, dar mulţi s-au şi stabilit aici.

„Ultimele rapoarte pe care le-am primit din diverse surse arată că sunt peste 80 de specii diferite. Unele merg pe stradă şi nu le poţi diferenţia de oameni. Sunt ceea ce numit noi blonde nordice sau albi înalţi. Chiar unii extratereştri şi-au îmbrăcat femeile în măicuţe, le-au trimis în Las Vegas, iar acolo nu au fost recunoscute“, a mai spus Hallyer.

Fostul ministru a menţionat că extratereştrii sunt fiinţe paşnice, benigne de cele mai multe ori, dar există două specii care nu par a fi aşa paşnice, dar pe care le investighează acum.

Hallyer menţionează că extratereştrii au venit din diverse surse. „Pentru o perioadă de timp ştiam doar de cei care au venit din sisteme stelare diferite, cum sunt Pleiadele, Zeta Reticuli şi altele. În ultimele luni mi s-a spus că au apărut şi din sistemul nostru stelar, de pe o planetă numită Andromeda, una dintre lunile lui Saturn. De asemenea, mai sunt unii pe Venus şi pe Marte“, a mai spus canadianul.

Delirul de la „Russia Today“ a continuat prin menţionarea faptului că aceste civilizaţii sunt în aşa fel educate încât nu interacţionează cu afacerile pământene decât dacă sunt invitaţi. "Nu vor să ne spună cum să ne conducem planeta. Au acceptat că e a noastră. Dar sunt îngrijoraţi, pentru că nu cred că suntem gardieni buni ai planetei noastre, că tăiem pădurile, că ne poluăm râurile, că aruncăm mizerii în ocean. Ne-au dat un avertisment că vor interveni“, a încheiat profesorul.

Care a fost avertismentul?

"Am vorbit cu oameni. Cineva cu care am vorbit acum câteva zile a vorbit cu ei în 1974 şi au fost duşi pe Andromeda, prin teleportare. Li s-a spus că ne distrugem planeta şi că ne luptăm prea mult între noi, plătim prea mult pe armate şi nu dăm bani săracilor. Sunt îngrijoraţi că am construit arme care pot afecta şi Pământul, dar şi Cosmosul. Vor să lucreze cu noi, să ne înveţe. Ei lucrează prin indivizi - aleg oamei care nu vor fi înfricoşaţi de existenţa lor şi îi educă", a mai spus bărbatul.

Interviul transcris integral se poate găsi pe Russia Today.

Știință



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite