Prietenul la nevoie se cunoaşte: ruşii s-au oferit să găzduiască site-ul NASA cât timp guvernul american este blocat

Prietenul la nevoie se
cunoaşte: ruşii s-au oferit să găzduiască site-ul
NASA cât timp guvernul american este blocat

Ruşii s-au oferit să găzduiască site-ul NASA

Relaţia de amiciţie dintre Rusia şi SUA a ajuns la un nou nivel. Cum blocajul cu care se confruntă guvernul american ameninţă buna funcţionare a agenţiei spaţiale NASA, Partidul Piraţilor din Rusia s-a oferit să sară în ajutorul ştiinţei, potrivit Cnet.

Săptămâna aceasta, NASA va împlini 55 de ani de la înfiinţare însă site-ul agenţiei este închis pentru o perioadă nedeterminată din cauza problemelor de ordin politic cu care se confruntă SUA. Pentru că aleşii americani nu au reuşi să cadă la pace cu privire la buget, guvernul federal a fost închis şi finanţarea agenţiilor de stat a fost întreruptă.

S-ar părea că celor de la Partidul Piraţilor din Rusia le pasă foarte mult de planeta Marte, de existenţa vieţii extraterestre sau de o eventuală coliziune cu un asteriod. Ei s-au oferit să găzduiască site-ul NASA pe serverele proprii.

„Ne pasă de situaţia paginii Web şi de criza bugetului din SUA. Astfel, vrem să vă oferim găzduire impenetrabilă sau servere dedicate pe platforma noastră de găzduire până la sfârşitul crizei. Milităm pentru respectarea intimităţii pe Internet şi nu va trebui să vă faceţi griji pentru programe precum PRISM sau alte activităţi ilegale ale serviciilor secrete din diferite ţări. Traficul, activitatea dumneavoastră şi a utilizatorilor dumneavoastră va fi în sigurană. Iubim Marte!“, au scris „piraţii“ ruşi pe site-ul lor

Piratul Piraţilor din Rusia nu este recunoscut de guvern ca o organizaţie politică legitimă. 

Haide să discutăm! Vizitează-ne pe pagina de Facebook Tech Adevărul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările