Dezbatere despre „Industria 4.0”: acest upgrade salvator pentru România

Dezbatere despre „Industria 4.0”: acest upgrade salvator pentru România

Freepic.com

Aşa-numita Industrie 4.0, pe val în ţările partenere şi în pieţele în care concurăm, este, în România, o realitate încă sporadică. Aceasta, în condiţiile în care singura şansă de dezvoltare a întregii economii este tehnologizarea, în acord cu viitorul iminent al economiei europene şi mondiale.

Ştiri pe aceeaşi temă

CursDeGuvernare.ro şi Universitatea Politehnica Bucureşti aduc la aceeaşi masă, pe 25 februarie, companii cu greutate în domenii cheie - pentru a vorbi despre transformarea tehnologică prin care trec, tineri antreprenori cu soluţii hi-tech, robotică şi de inteligenţă artificială şi decidenţii: ministere care ar trebui să vină cu răspunsuri, politici publice şi viziune. 
 
Între cei 18 speakeri ce vor fi prezenţi se găsesc: Manuela CATRINA, secretar de stat, Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Cristian BRAŞOVEANU, Programme Officer – Robotics and Artificial Intelligence, DG Connect, Comisia Europeană, Ionel ANDREI, PhD, Quality Control and Oversight Director, ELI-NP (Laser Măgurele). 
 
Întrebările de răspuns în cadrul conferinţei: Care este viziunea României în viitorul tehnologic iminent? Care este, sau ar trebui să fie, planul coerent pentru a pune Industria 4.0 pe roate? Care sunt măsurile concrete şi oportunităţile de stimulare şi valorificare – atât a tinerilor antreprenori hi-tech cât şi a companiilor robuste şi aşezate?
 
Agenda completă şi formularul de înscriere, AICI
 
Participarea este gratuită.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: