VIDEO Un YouTuber aproape că a murit după ce şi-a blocat capul într-un cuptor cu microunde plin cu ciment, de dragul audienţei

VIDEO Un YouTuber aproape că a murit după ce şi-a blocat capul într-un cuptor cu microunde plin cu ciment, de dragul audienţei

FOTO Captură YouTube

YouTube reprezintă unul dintre cele mai accesate mijloace de entertainment din secolul 21, mai ales de către copii şi adolescenţi. Asta înseamnă o adevărată mină de aur pentru creatorii de conţinut, care se pot îmbogăţi realmente peste noapte, dacă produc clipuri video care sunt foarte urmărite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ce se întâmplă, însă, când totul este dus prea departe? Un YouTuber din Regatul Unit, pe nume Jay Swingler, şi-a dorit foarte tare să realizeze un clip video viral. Acesta s-a gândit la variile metode prin care şi-ar putea duce misiunea la bun sfârşit şi a ajuns la concluzia că ar fi o idee bună să îşi cimenteze capul într-un cuptor cu microunde pentru a-şi distra audienţa.

Acesta şi-a ataşat de gură un tub de plastic pentru a putea respira în timpul acestui proces, însă el s-a blocat şi astfel că Jay s-a panicat. Prietenii lui, cei care îl asistau în acest experiment, au sunat la serviciile le urgenţă pentru a-l salva. Pompierii de la Descarcerare au răspuns apelului şi au reuşit, in extremis, să-l scoată pe Swingler din cimentul care se întărise.

Pompierii din West Midlands s-au declarat ”extrem de neimpresionaţi” de gestul teribilist al YouTuberului şi au spus că acesta a avut mare noroc că a reuşit să scape cu viaţă din această încercare. Trăgând linie, YouTuberul a obţinut ce şi-a dorit, documentând întreaga experienţă. Ea poate fi urmărită mai jos.

citeste totul despre: