VIDEO Un reporter american a prezentat vremea cu filtrele de pe Facebook pornite

VIDEO Un reporter american a prezentat vremea cu filtrele de pe Facebook pornite

Captura: Facebook

O simplă ştire despre vremea din Carolina de Nord s-a transformat într-un motiv de amuzament pentru privitorii postului WLOS, afiliat al CNN, după ce reporterul Justin Hinton a pornit fără să îşi dea seama filtrele de pe Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

Hinton transmitea prin Facebook Live ştirile despre vremea din Carolina de Nord, vorbind despre felul în care zăpada afecta drumurile din Madison County. În timp ce transmisiunea a început însă, cei care îl urmăreau au putut observa ceva diferit: Hinton avea o medalie de aur la gât, asortată cu o bandană aurie şi confetti de aceeaşi culoare care cădeau din cer au apărut în jurul său.

Asta pentru că înainte să înceapă transmisiunea, Hinton a pornit accidental filtrele de pe Facebook. Şi lucrurile au devenit din ce în ce mai amuzante pe măsură ce transmisiunea sa a continuat, trecând prin mai multe filtre care îl transformau într-un vrăjitor sau îi puneau o mustaţă violet pe faţă.

Reacţia privitorilor a fost însă una pozitivă, o persoană spunând chiar că s-ar ”uita la ştirile despre vreme mai des” dacă ar fi prezentate în acest fel. Chiar şi şefii sau colegii lui Hinton s-au amuzat de întâmplare, conform reporterului. El a indicat într-o postare pe Facebook că este bine să râzi de tine însuţi uneori, încheind într-o notă pozitivă: ”sper că v-aţi bucurat de această zi cu zăpadă şi nu uitaţi să zâmbiţi şi să râdeţi!”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: