Ponta urmărit penal. Bancurile românilor curg pe reţelele sociale

Ponta urmărit penal. Bancurile românilor curg pe reţelele sociale

Victor Ponta este urmărit penal FOTO Mediafax

Premierul Victor Ponta este urmărit penal, iar românii au reacţionat prin glume pe reţelele sociale, dar şi printr-un eveniment care-i va cere demisia preşedintelui.

Premierul Victor Ponta, urmărit penal pentru spălare de bani şi complicitate la evaziune fiscală, spunea, în luna decembrie, că va demisiona din fruntea Guvernului dacă procurorii DNA vor cere urmărirea sa penală.

Între timp, procurorii DNA au început urmărirea penală pe numele lui Victor Ponta în dosarul în care este implicat şi bunul său pritene Dan Şova, salvat de cătuşe în urmă cu trei zile de majoriitatea PSD din Senat.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia premierului Victor Ponta, după ce procurorii DNA l-au pus sub urmărire penală. În caz că Ponta refuză să demisioneze, preşedintele Klaus Iohannis, potrivit Constituţiei, îl poate suspenda din funcţia de prim-ministru.

Evenimentul organizat pe Facebook, un protest la ora 18.00 în Bucureşti. 

Vedeţi mai jos reacţiile oamenilor de pe reţelele sociale, care îi cer demisia lui Ponta, dar fac şi glume despre cum va intra acesta la închisoare.

 

„La revedere, Victor Ponta! La revedere, România, aşa cum te-am suportat 25 de ani!”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: