Twitter a cumpărat o tehnologie care creează servicii pe bază de abonament

Twitter a cumpărat o tehnologie care creează servicii pe bază de abonament

Twitter pe smartphone. FOTO Shutterstock

Platforma socială Twitter pregăteşte terenul pentru primele sale servicii pe bază de abonament, achiziţionând o tehnologie care o va ajuta în acest sens.

Ştiri pe aceeaşi temă

Twitter anunţă că a cumpărat Scroll, un serviciu care elimină reclamele de pe site-uri, pentru a vinde acces la conţinutul acestora pe baza unui abonament lunar.

Platforma socială va dezvolta, cu ajutorul noii tehnologii, un plan propriu de abonamente, pe care să le vândă ca alternativă la accesul gratuit cu reclame.

Scroll este un serviciu care, pe baza unui abonament, elimină reclamele de pe site-urile de ştiri înscrise în program şi le trimite acestora o parte din bani.

Achiziţia are ca efect încheierea Nuzzel, un interesant serviciu de ştiri deţinut de Scroll, care crea newslettere personalizate pe baza postărilor de pe Twitter.

Twitter a anunţat anterior că lucrează la noi modalităţi de monetizare, printre care şi abonamente lunare, prin care se dobândeşte acces la facilităţi noi şi sunt eliminate reclamele.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările