Telegram a profitat de pe urma problemelor Facebook: 3 milioane de utilizatori noi în numai 24 de ore

Telegram a
profitat de pe urma problemelor Facebook: 3 milioane de utilizatori noi în
numai 24 de ore

FOTO Getty Images

”Avem intimitate totală şi spaţiu nelimitat pentru toată lumea”, a spus fondatorul Telegram, Pavel Durov, într-un mesaj postat pe propria sa platformă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ziua de 13 martie a fost una nefastă pentru Facebook. Reţeaua socială a avut probleme aproape toată ziua, fiind nevoită să utilizeze ”rivala” Twitter pentru a comunica cu proprii săi utilizatori.

Un alt rival al Facebook care a profitat de problemele pe care le-a avut reţeaua socială a lui Mark Zuckerberg este Telegram, platforma de comunicare fondată de omul de afaceri rus Pavel Durov.

Acesta a spus, într-un mesaj postat pe propria platformă, că Telegram a înregistrat 3 milioane de utilizatori noi în doar 24 de ore.

Durov a ţinut şi să arunce o săgeată în direcţia celor de la Facebook, precizând că platforma sa oferă intimitate totală utilizatorilor săi.

În urmă cu un an, Telegram a depăşit 200 de milioane de utilizatori activi lunar. Platforma a fost însă interzisă în anumite zone, precum Rusia, China sau Iran, după ce a refuzat cereri ale guvernelor din ţările respective cu privire la informaţiile utilizatorilor săi.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: